• 30 januari 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Learny is een tabet app met educatieve spelletjes binnen verschillende ontwikkelingsdomeinen en een dashboard voor ouders download itunes for free windows. Terwijl kleuters spelen met Learny de dino en zijn dierenvriendjes, kunnen ouders zien wat ze leren en hoe ze evolueren. De app is gemaakt voor kinderen van 2 tot 5 jaar herunterladen.

    Educatieve, speelse games
    Kinderen worden meegenomen met Learny en andere diertjes naar verschillende werelden. Hier leren ze onder meer kleuren, letters en vormen in verschillende levels route bei google maps herunterladen. Ieder kind evolueert op zijn eigen ritme en op een speelse manier. Specifieke kleuren of andere elementen die moeilijker zijn, worden via een algoritme bijgehouden en extra geoefend folgen von amazon prime herunterladen. Momenteel zijn er vier grote werelden binnen de app, die in de toekomst nog verder uitgebouwd worden.

    Dashboard voor ouders
    Het parent dashboard laat ouders toe hun kind(eren) mee te volgen tijdens het spelen apps op samsung galaxy watch. Zo kunnen ze zien hoe lang kinderen met de app spelen en wat ze het liefst doen. De evolutie binnen verschillende domeinen kan opgevolgd en gestimuleerd worden powerpoint designs zum herunterladen.

    Innovatieproject
    Learny is ontstaan vanuit het internationaal content accelerator programma van Sanoma. Dat programma is opgezet om nieuwe producten uit te werken einladungen geburtstag vorlagen kostenlos downloaden pdf. Learny is verkozen uit een 200-tal ideeën om in de markt te zetten.

    Voor de ontwikkeling en educatieve ondersteuning is er samengewerkt met kleuterjuffen, ouders en kinderen wo kann ich musik herunterladen. We zijn we ook meermaals gaan testen in de kleuterschool gedurende het hele proces. Dit was heel spannend en heeft ons een heleboel inzichten gegeven, aldus Sarah Vanthienen, bedenker en digital project manager bij Sanoma mac sierra.

    De app is ontwikkeld door developer Alain Hufkens en illustrator Paddy Donnelly. Zij hebben reeds ervaring op het gebied van kinderapps: zo hebben ze samen Wee Taps in de markt gezet (Wee Rockets en Wee Subs) amazon fire filmeen. Alain, papa van 2 kleuters heeft ook verschillende Studio 100 apps ontwikkeld, waaronder Piet Piraat en Bumba.

    Praktische informatie
    Learny is vanaf 30 januari 2014 verkrijgbaar in de iTunes appstore. Van 30 januari t.e.m. 5 februari betaal je slechts 0,99 euro i.p.v. 2,69 euro.
    Learny kwam tot stand met de steun van Sanoma. Wil je de app testen voor een review? Stuur dan een e-mail naar sarah@learnyapp.be en ontvang je gratis promocode.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75