• 11 december 2001
  • Microsoft past zijn voorgestelde schikking in een reeks privé-antitrustaanklachten aan.

    Het bedrijf wilde de armste scholen in de Verenigde Staten voorzien van software en tweedehands hardware ter waarde van één miljard dollar ios 10 iphone 4. Dit voorstel heeft scherpe kritiek opgeleverd. De onderwijsmarkt is immers één van de weinige sectoren waar Microsoft geen overwicht heeft. De schikking zou neerkomen op een forse terreinverovering, tegen relatief lage kosten; het genoemde bedrag is de winkelwaarde van de aangeboden, eigen programmatuur bully kostenlosen.

    Microsoft dient enkele wijzigingen in die tegemoet moeten komen aan deze kritiek. In grote lijnen lijkt de softwareproducent het ‘advies’ van criticaster Steve Jobs, president van oud-aartsrivaal Apple, te volgen zdf mediathek video herunterladen.
    Jobs suggereerde namelijk dat de fondsen in handen moeten komen van een onafhankelijke instantie. Daarnaast moeten de scholen zelf bepalen hoeveel zij aan wat besteden apps ohne apple id herunterladen. Dit heeft onder meer betrekking op de verhouding tussen software, hardware en trainingen – voor zowel docenten als studenten – om ermee om te kunnen gaan apple osen.

    Het aangepaste voorstel van Microsoft voorziet in een dergelijke constructie. Districtsrechter Frederick Motz, die de reeks aanklachten behandelt, bepaalt dan wie er in het bestuur van die stichting komen te zitten soda pdf herunterladen. Hij doet dit op basis van nominaties door Microsoft, de advocaten van de aanklagers en vijf onderwijsinstanties. In het oorspronkelijke voorstel werden de benoemingen overlaten aan de twee strijdende, nu schikkende, partijen cad software for free in full version.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75