• 21 december 2001
  • Onderstaand bericht is bedoeld voor zowel scholen die niet, als scholen die al wel aangesloten zijn op Kennisnet. Het zelf-diagnose-instrument wordt ontwikkeld voor het primair onderwijs in all friendship.

    Inleiding

    Voor een optimaal gebruik van de Kennisnetaansluiting is een goede technische infrastructuur binnen de school (het lokale netwerk (LAN)) van belang twitter pc. Bovendien moet het LAN op de goede manier gekoppeld worden aan Kennisnet. Ter voorbereiding op de aansluiting van de school op Kennisnet kunnen scholen alvast een aantal stappen zetten anton plus herunterladen. Om op eenvoudige wijze te bepalen welke stappen dat zijn, ontwikkelt ICT-op-school een zelfdiagnose-instrument.

    Oproep
    Het zelfdiagnose-instrument helpt scholen de eigen infrastructuur goed in kaart te brengen en vast te stellen of het nodig is het LAN aan te passen of uit te breiden route downloaden op tomtom. Vervolgens helpt het instrument om vast te stellen of er problemen te verwachten zijn bij de koppeling met Kennisnet en hoe deze opgelost kunnen worden download netflix app op mac.

    Ervaring
    Heeft u ervaringen met de voorbereiding op de aansluiting op Kennisnet waarvan u denkt dat anderen scholen er hun voordeel mee kunnen doen untis 2020 herunterladen? ICT-op-school hoort het graag, zodat het zelf-diagnose-instrument mede op uw ervaringen gebaseerd kan worden Download tomtom mydrive app.

    Over het aansluitproces zelf kunt u alle bruikbare informatie vinden op het Kennisnet Servicepunt (klik links op “Mijn school”) microsoft games downloaden.

    Op basis van deze inventarisatie wordt in januari en februari het instrument verder ontwikkeld, waarna het getest wordt in de praktijk. U kunt voortgang van het project, waaronder de tussentijdse resultaten vanaf half januari ook via de site van ICT-op-school volgen classic shellen nederlands.


    Bron: ICT-op-school

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75