• 27 februari 2014
  • Binnengekomen Persbericht – Stercollecties iBooks Textbooks nu beschikbaar in de iBooks StoreStichting VO-content maakt digitale leerlijnen beschikbaar voor scholen, leerlingen en docenten in het VO gratis tomtom karten downloaden.

    Stercollecties, open digitale leerlijnen van actueel, multimediaal en leerlinggericht materiaal voor het voortgezet onderwijs, zijn beschikbaar in de recent gelanceerde Textbooks categorie in de iBooks Store windows 7 download kostenlos deutsch vollversion chip. De Stercollecties als iBooks-studieboeken bieden voor leerlingen en docenten die een iPad of Mac gebruiken een interactieve en stimulerende leeromgeving samsung smart switch for free.

    De Stercollecties als iBooks Textbooks waren al exclusief en kosteloos beschikbaar voor deelnemende scholen van VO-content, de stichting die namens het voortgezet onderwijs zorgt dat uitgevers Stercollecties ontwikkelen insta stories. Door de Stercollecties te plaatsen in de iBooks Store zijn deze digitale leerlijnen nu beschikbaar voor álle scholen, leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs download adobe reader for free german.

    VO-content-2Docenten zoeken in toenemende mate naar multimediale leermiddelen, die aansluiten op de flexibele belevingswereld en het individuele niveau van de leerlingen netflix serie downloaden op macbook. Het ontwikkelen van Stercollecties is een gezamenlijk initiatief van scholen in het voortgezet onderwijs om aan deze behoefte te voldoen. De docent kan de Stercollecties naar eigen inzicht gebruiken op een manier die bij zijn leerlingen past download wikibooks.

    Ron Zuijlen, directeur van Stichting VO-content, is blij met de komst van de Textbook category in de iBooks Store in Nederland: We zien dat er grote vraag is naar multimediale leermiddelen binnen het voortgezet onderwijs en zijn trots dat een deel van de Stercollecties in de Textbook category van de iBooks Store zijn opgenomen windows 7 professional 32 bit. Docenten, leerlingen en onderwijsinstellingen kunnen beschikbare leermaterialen eenvoudig in de Textbook category vinden en gebruiken.

    Er zijn momenteel 47 Stercollecties voor 9 vakken, waarvan 66 als iBooks Textbooks beschikbaar zijn in de iBooks Store download funny gifs. Deelnemende scholen van VO-content hebben gratis toegang tot de Stercollecties iBooks Textbooks.
    Deze deelnemende scholen betalen 7 euro per leerling per jaar voor het ontwikkelen, onderhouden en actualiseren van de Stercollecties logo programming download for free.

    Als tegenprestatie profiteren deelnemende scholen onder andere van kosteloos gebruik van de iBooks, het rekenprogramma StudioRekenen, de rekengame Count on Me en Eindexamensite.nl.

    Stercollecties iBooks Textbooks zijn beschikbaar in de iBooks Store voor € 1,99 per stuk – iTunes.com/textbooks. Voor meer informatie: VO-content.nl/ibooks

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75