• 24 april 2014
 • Bijgaand plaatje is van het Chachapoyas volk uit het oude Peru die bekend staan onder de naam Warriors of the Clouds download berlin day and night.

  Hoewel ze geen eigen schrift hebben ontwikkeld wijzen de vele opgegraven artefacten en de architectuur op een rijk cultureel leven. De Inca hebben de Cloud Warriors overwonnen en toen de Europeanen in de Amerika’s aan kwamen was er van al dat rijke culturele leven nog maar weinig terug te vinden Download dropbox app for free.

  CloudWarrior-2Misschien eenzelfde lot wacht diegenen die de strijd om de “Cloud Storage” met felheid voeren en daarbij de juiste afslag missen internetseite downloaden programm. Mijn Groningse vriend Aad van der Drift bijvoorbeeld is er helemaal van overtuigd dat de Office 365 omgeving van Microsoft het helemaal gaat worden herunterladen. Niet alleen in kantorenland, maar ook in onderwijsland. Het is zo mooi geïntegreerd met “je” Outlook, het werkt zo fijn samen met Word, het samenvoegen van bestanden is een peulenschil en hij heeft via een kennis toch een leuke Microsoft Surface gekregen, dus last van compatibiliteitsproblemen heeft Aad al lang niet meer herunterladen.

  Ondertussen in de rest van Nederland vinden we het eigenlijk ook wel handig om met Dropbox te werken, of om onze documenten op te slaan op Google Drive download video van internet. Natuurlijk, we wéten dat de Amerikaanse geheime diensten meekijken met elk document. Ik wens ze veel succes met mijn toets over magnetisme voor klas 3Havo Download movies hd. Wie denkt dat ze bij Microsoft níet meekijken is niet goed wijs.

  Onze school gaat ook de wolk in met Microsoft. Of we daarmee tot de Chachapoyas zullen gaan behoren zal de toekomst uitwijzen Download bloons tower defense 6 for free. Trouwens van die Inca’s hoor je de laatste tijd ook weinig.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75