• 20 juni 2017
  • Laat robot Gita je nakijkwerk vervoeren. Vorige week zei ik het nog: “Zie je iemand met zware fietstassen en het zijn geen boodschappen, 10 tegen 1 dat het een leerkracht is die het nakijkwerk mee naar huis neemtwo kann man gta 5 downloaden.

    De bouwer van de overbekende Vespa, de Italiaanse firma Piaggio, heeft in haar lab in het Amerikaanse Boston Robot Gita ontwikkeld herunterladen. De 66 centimeter hoge ronde robot heeft tussen de twee wielen een afsluitbaar luik waar tot 20 kilo bagage in kan. De robot kan zelfstandig navigeren en zo bijvoorbeeld pakketjes bezorgen skype.de herunterladen. Met de 360-graden camera moet de robot dan wel eerst de omgeving in kaart hebben gebracht samen met de eigenaar.

    Die eigenaar kan met een speciale riem met sensoren de robot op een afstand laten volgen en zo spullen laten dragen Download desktop backgrounds for free. Gita heeft een maximumsnelheid van zo’n 35 kilometer per uur. Daarmee moet de robot snel genoeg zijn om lopende, skatende of fietsende gebruikers bij te houden tahuna tool karten herunterladen. Zo wil Piaggio gebruikers aansporen om vaker de auto te laten staan en Gita de last te laten dragen. Na drie uur opladen kan de robot zo’n acht uur op loopsnelheid (mee)rollen star wars the force unleashed free pc.

    De rubriek gadgets met de e-factor van educatie wordt verzorgd door Leendert-Jan van Splunter van ictLESKISTEN

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75