• 21 september 2017
  • Rondom presenters is het de laatste jaren behoorlijk stil geweest. Begin dit jaar kwam de nieuwe Logitech Spotlight uit google chrome kostenlos für mac. Deze presenter laat je uiteraard door je presentatie heen bladeren, maar het laserstipje, dat altijd zo zenuwachtig over het scherm fladderde, is nu vervangen door een oplichtende cirkel, waarvan je de grootte zelf in kunt stellen download gmx folder.

    Verder kan de Spotlight de gebruiker een trilsignaal laten voelen op een vooraf ingesteld tijdstip. Je presentaties lopen dus nooit meer uit. Voor extra functies, zoals het regelen van het volume door middel van handbewegingen, moet software op je Windows PC of Mac worden geïnstalleerd download from the internet. Eén minuut opladen zou voldoende moeten zijn voor 3 uur presenteren! De Spotlight werkt tot op 30 meter.

    De adviesprijs voor Spotlight is €129,–, maar met wat zoeken op internet is hij ook wel goedkoper te vinden sims gratis downloaden origin. Hij verkrijgbaar in de kleuren goud, slate en zilver.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75