• 1 januari 2018
 • Het is goed geweest! Na >46 jaar in het onderwijs, waarvan >25 jaar op het snijvlak van ontwikkelingen op het gebied van technologie (ICT) en onderwijs hang ik mijn laptop én mijn tablet aan de digitale wilgen mediathek wdr video download. Op 15 november 1999 plaatste ik het allereerste bericht. Met ijzeren discipline verscheen op deze plek iedere werkdag een bericht (dit is #4613!) ls17 demo for free.

  Een nieuwsite ‘runnen’ betekent nieuws-gierig zijn, netwerken, (vertrouwens) relaties opbouwen, signalen oppikken, luisteren naar digitale vogeltjes die op je schouder in je oor kwetteren en vooral weten wat wel en niet kan, dus zeker ook af en toe horen, zien en zwijgen download chat program.

  Samen met behulp van velen, die ik uiterst dankbaar ben, werd dit een boeiende webplek voor dagelijks ICTnieuws in het onderwijs. Verrijkt met rubrieken als informatieve Recensies vanuit de dagelijkse lespraktijk, gedegen en goed doorwrochte Platformartikelen, steeds ter-zake-deskundige Columns, al-dan-niet-mobiele en vooral educatieve e-Apps, fascinerende e-Gadgets met de e van educatie, praktisch inzetbare e-Tools, de blik-naar-de-toekomst kijkende ICTrends en de immer up-to-date ICTagenda cookidoo kochbuch herunterladen. En niet te vergeten de prikkelende, vaak tijdloze ICTeasers van de in 2017 veel te jong overleden René Franquinet bro stars.

  Velen werkten ook mee in al die jaren en een paar licht ik er graag ff uit:

  Met vriendelijke groet,
  Louis Hilgers Educos


  En hoe nu verder … 
  Ik ga mij vanaf mijn 70ste verjaardag op 4 februari a.s. verder verbazen over het leven. Laat deze plek een boeiend archief zijn voor toekomstige studies over hoe het onderwijs einde 20ste / begin 21ste eeuw waarachtig veranderde.


  Voor continuering sta ik open: dus kom maar met ideeën of suggesties. Naast ‘bevriezen‘ is alles bespreekbaar: overdragen, verkoop, verhuur enz. Stuur een e-mail naar info@educos.nl en ik neem contact met je op. Aan deze (WordPress)website zijn gekoppeld de domein- en sociale media namen:

   

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75