• 3 mei 2017
  • Geef je Windows notebook een touchscreen met een AirBar … werkend op iPad, (Macbook) en Windows laptops gebeurt het me echt wel eens: ik zit met mijn vinger op het scherm van mijn Windows laptop…… Die machine heeft geen touchscreen, dus helaas, er gebeurt niets!

    Toch kun je nu van je notebook zonder aanraakscherm nu een notebook met touchscreen maken! Om dit te bereiken, bevestig je AirBar onder je scherm. AirBar is een dunne strip die je op exact de goede hoogte onder je scherm plaatst. Dit gebeurt met behulp van magneetjes, zodat je AirBar ook weer kunt verwijderen om je laptop dicht te kunnen klappen. De usb-kabel prik je in de laptop en de AirBar werkt met Windows 8 en 10. AirBar herkent aanrakingen op het scherm, maar ook swipen, scrollen, pinchen etc.

    Helaas is er nog geen distributeur in Europa, zodat je dit fraais zelf in de VS zult moeten bestellen. Een uitvoering voor het MacBook Air is op komst. AirBar voor Windows, 15.6 inch (er is ook 13.3 en 14 inch) kost inclusief shipping € 79,00.  Meer informatie.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75