• 3 januari 2012
  • Dieter Möckelmann
  • LuchtkasteelVermoedelijk zijn de lezers van deze site niet echt onder de indruk van deze trend. Maar ik zie dat veel leerkrachten / docenten nog niet de kracht en de kansen van het werken in the cloud zien of snappen. Dit zal in 2012 veranderen. Steeds meer grote partijen die reeds voet aan de grond hebben in het onderwijs omarmen the cloud. Veel methodegebonden software is al webbased, de stap naar the cloud is nog maar heel klein. Op de verschillende beurzen binnen nu en 13 maanden (denk o.m. aan Onderwijs en ICT, IPON, IenI en de NOT zal the cloud een prominent thema zijn.

    Tot slot: wanneer je in 2012 een trend signaleert, zou je er dan over willen twitteren met #ICTrend ? Op die manier wil ik je uitdagen mee te denken over Onderwijs mét ICT in 2012! De beste wensen en wie weet tot ziens! Dieter Möckelmann.

    Dieter Möckelmann

    Dieter is zelfstandig adviseur (dieter.nl). Hij is initiatiefnemer van het historisch projectbureau Histocasa en geschiedenis website Historiën. Zie zijn profiel op LinkedIn en/of volg hem via Twitter.
    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75