• 10 november 2014
  • Van professionele archiefdiensten, musea en verenigingen tot enthousiaste amateurs die zich volledig richten op één historisch thema: alle websites en apps over geschiedenis kunnen zich binnenkort weer aanmelden voor de Geschiedenis Online Prijs amazon prime video auf englisch herunterladen!

    Aanmelden vanaf 1 december
    Van 1 december tot en met 19 december kunnen professionals en amateurs die willen meedingen naar de prijs hun geschiedeniswebsite of –app aanmelden via www.geschiedenisonlineprijs.nl ringtone the boot download for free. Ook derden mogen een site of app nomineren. De enige voorwaarde voor deelname is dat een website of mobiele applicatie gerelateerd moet zijn aan geschiedenis Download music on mobile free iphone.

    Twee prijzen
    De jury van de Geschiedenis Online Prijs, deze editie voorgezeten door historicus Maarten van Rossem, nomineert 10 geschiedenisapps en –sites waaruit zij een winnaar kiest background images to. Daarnaast is er ook de Geschiedenis Online Publieksprijs: hiervoor kan het publiek via de website stemmen op zijn favoriete site of app.

    Prijsuitreiking
    Na sluiting van de aanmeldingsperiode, mag het publiek tussen 20 december en 10 februari zijn stem uitbrengen via www.geschiedenisonlineprijs.nl om een winnaar van de publieksprijs te kiezen amazon ebook ohne kindle herunterladen. Eind januari worden de 10 genomineerden van de juryprijs bekendgemaakt, waarna op donderdagmiddag 12 februari de uitreiking van beide prijzen plaatsvindt in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag time online.

    Partners
    De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad, DE REE archiefsystemen, de Koninklijke Bibliotheek en Archieven.nl herunterladen.

    Meer informatie
    Voor meer informatie over de Geschiedenis Online Prijs kunt u terecht op website voor alle benodigde informatie office word 2010 kostenlos downloaden vollversion.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75