• 25 juni 2014
  • TopoMaster is in Berlijn bekroond met de Comenius Award. Lian van de Wiel, uitgever van TopoMaster: ‘We zijn ontzettend trots op deze prijs voor TopoMaster sms töne kostenlosen. Onze uitgeefvisie stelt het bereiken van kinderen centraal. Door op zoek te gaan naar wat hen motiveert, enthousiasmeer je kinderen en verhoog je de leeropbrengst download musical. Dat we voor het tweede jaar op rij zijn beloond, is voor ons een bevestiging van onze visie. Deze prijs stimuleert ons om nog meer onderscheidende concepten te ontwikkelen waarmee kinderen zich optimaal ontwikkelen wo roms herunterladen.

    TopoMaster is een onderdeel van Grenzeloos, een digitale lesmethode aardrijkskunde voor het PO zoom downloaden gratis. Leerlingen kunnen op school of thuis op pc, laptop of tablet de game spelen en leren zo spelenderwijs topografie. ‘De game is samen met de redactie van het populaire magazine National Geographic Junior ontwikkeld en bevat bijzonder beeldmateriaal en aansprekende informatie Download dvdfab 7 for free. Door topografie te oefenen met weetjes van onder andere dieren, gebouwen en het landschap onthouden leerlingen het beter. De game-elementen dagen kinderen uit om zichzelf steeds te verbeteren’, aldus Van de Wiel microsoft windows herunterladen. De resultaten van de kinderen zijn voor leerkrachten inzichtelijk via het online leerlingvolgsysteem, Blink Studio pdf consisted of downloading for free.

    comeniusDe Comenius EduMedia Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) horse games for free. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek. De Europese onderscheiding voor innovatieve educatieve producten wordt uitgereikt aan veelbelovende en betekenisvolle concepten op het gebied van multimedia en educatieve technologie Download final fantasy for pc for free. Vorig jaar won Blink Educatie een Medaille voor de lesmethode Groove.me, waarmee kinderen Engels leren met popmuziek. De lesmethode wordt inmiddels op 1.000 scholen gebruikt solitaire card game for free.

    Bron: Vives

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75