• 10 november 2000
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-
    CultuurNet van start (contact met de sector)
    Unieke website voor beroepsmatig geïnteresseerden en cultuurliefhebbers

    CultuurNet is een praktisch en informatief initiatief
    Nederland is een unieke en belangrijke website rijker youtube mix. Wie www.cultuurnet.nl intikt, komt via de digitale snelweg zonder omwegen bij goed gerangschikte overzichtelijke informatie over kunst, cultuur, historie en wetenschap skip bo downloaden gratis. Het landelijk aanbod is enorm en de digitale snelweg een doolhof. Met de nieuwe site wordt zoeken en vinden voor cultuurliefhebbers en beroepsmatig geïnteresseerden een stuk eenvoudiger download music on the internet.

    Met 2 klikken in direct contact met de sector
    Klik, klik en je bent er. Een overzichtelijk scherm geeft in een oogopslag tal van onderwerpen weer tiptoi lieder kostenlosen. Actueel nieuws, vacatures, links naar kunstenaars en schrijvers, adressen en sites van musea, bibliotheken, archieven, universiteiten, particuliere verzamelaars, galerieën, exposities, veilingen, antiquariaten en tal van andere onderwerpen, zijn met de muis bereikbaar in all friendship. Commercieel en non-profit, overheid, semi-overheid en particulier.

    Actueel nieuws
    Landelijk, regionaal en plaatselijk bepalen de beleidsmakers voor een belangrijk deel de recente culturele ontwikkelingen en het behoud van cultureel erfgoed twitter pc. De media berichten daarover. De redactie van Cultuurnet wil die informatie bundelen en digitaal overbrengen. De weergave van actueel nieuws is een van de hoofdonderwerpen van de nieuwe website anton plus herunterladen. Flankerende onderwerpen zijn goed gerangschikt en met twee muisklikken oproepbaar. Juist omdat CultuurNet veel actuele informatie moet bevatten, wordt de site dagelijks geactualiseerd route downloaden op tomtom.

    Interactief
    De website heeft een interactief gedeelte waardoor gebruikers gratis en zonder tussenkomst van derden informatie kunnen toevoegen download netflix app op mac. In de on-line agenda kondig je culturele evenementen en manifestaties aan. Maar ook vraag en aanbod, ruil en inruil van grote en kleine objecten regel je via de website untis 2020 herunterladen. Met een kleine ‘CultuurNetje’ advertentie of een complete pagina inclusief beeldmateriaal.

    Diefstal of verlies
    Het CultuurNet wil een instrument zijn dat bijdraagt aan de opsporing van geroofde of verloren kunst. Zo’n instrument is nieuw in Nederland. Zelfs het digitale politienetwerk wordt zelden benut in het geval van kunstroof. Door gratis ruimte beschikbaar te stellen voor omschrijvingen en opsporingsresultaten te vermelden wil de redactie een bijdrage leveren aan het terugvinden van objecten.

    Subsidie en sponsoring
    Subsidies en sponsorgelden zijn onmisbaar in de sector kunst, cultuur , historie en wetenschap. De website wil een medium zijn waar geldschieters en geldzoekers elkaar kunnen vinden. Bij geslaagde transacties mag de sponsor sowieso rekenen op een naamsvermelding op het CultuurNet.

    Meer weten?
    Via www.cultuurnet.nl kunt u kennismaken met CultuurNet. Maar u kunt natuurlijk ook via de redactie uw vragen, opmerkingen of suggesties kwijt.

    Redactie CultuurNet Internetadres: www.cultuurnet.nl Emailadres: redactie@cultuurnet.nl
    Postbus 813
    7301 BB Apeldoorn Fax: 055 – 5430614
    —————————————-
    CultuurNet houdt zich aanbevolen voor nieuwe links, persberichten, activiteiten, vacaturelinks, sponsoring en andere akties, advertenties, etc.
    uit de gehele Culturele sector en de aanverwante bedrijven, toeleveranciers en dienstverleningen
    CultuurNet
    info@cultuurnet.nl
    Postbus 813
    7301 BB Apeldoorn
    Fax: 055-5 430 614

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75