• 24 juni 2015
 • Binnengekomen bericht
  Het jaarlijkse congres Dé Onderwijsdagen, georganiseerd door SURF en Kennisnet, heeft als doel het gehele onderwijsveld inspiratie op te laten doen en kennis te laten delen over onderwijs en ICT. Dé Onderwijsdagen 2015 vinden plaats op 9, 10 en 11 november in het World Trade Center in Rotterdam crossout for free. Na een pre-conferentie op 9 november over learning analytics, volgen twee sessiedagen gevuld met diverse inspirerende presentaties binnen het overkoepelende thema Onderwijs op maat fortnite game herunterladen.

  Voor alle onderwijssectoren

  • De pre-conferentie (9 november)  is interessant voor alle sectoren (PO t/m HO)
  • Het programma op 10 november is toegespitst op bezoekers uit MBO en HBO
  • Op 11 november staan sessies op het programma speciaal voor PO en VO

  Inspiratie voor Onderwijs op maat met ICT
  We willen studenten en leerlingen onderwijs bieden dat optimaal aansluit op hun eigen talenten, behoeften en ambities download from telekom. Onderwijs dat hen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor voldoet het one-size-fits-all onderwijsprincipe, dat nog vaak gebruikt wordt, niet meer herunterladen. De mogelijkheden om onderwijs op maat aan te bieden groeien dankzij ICT. Tijdens Dé Onderwijsdagen 2015 willen we samen betekenis geven aan het thema Onderwijs op maat roblox android for free. We laten concrete voorbeelden zien, en gaan met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om het onderwijs zo in te richten dat studenten en leerlingen nog beter tot hun recht komen avast free for free?

  Dien uw voorstel in en presenteer tijdens Dé Onderwijsdagen
  De call for proposals is opengesteld van 23 juni tot 18 september programm zum downloaden von videos. In deze periode kunt u voorstellen indienen als u een sessie wilt geven op 10 of 11 november. De programmacommissie bepaalt vervolgens welke voorstellen een plaats in het programma krijgen download newspaper articles. Begin oktober wordt het programma voor Dé Onderwijsdagen bekend gemaakt. U kunt een voorstel indienen voor verschillende soorten sessies.

  Registratie bezoekers Dé Onderwijsdagen is geopend
  U kunt u vanaf heden met korting inschrijven voor Dé Onderwijsdagen netflix serien schneller herunterladen. De kosten voor Dé Onderwijsdagen zijn als volgt: de pre-conferentie kost 100 euro en kosten per congresdag zijn 200 euro inclusief BTW. Profiteer van deze early-bird korting tot 15 oktober facebook kopie herunterladen. U bespaart hiermee 25 euro op de pre-conferentie en 50 euro op de toegangsprijs per congresdag.

  Blijf op de hoogte over Dé Onderwijsdagen via:

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75