• 11 november 2014
  • Binnengekomen persbericht

    Dedact is door Sprout aangewezen als 1 van de 5 belangrijkste uitdagers van Nederland. Koen Strous stond namens Dedact samen met Blendle, DeGiro, FastNed en Vandebron in de finale voor Challenger van het Jaar 2014 download youtube videos test.

    Dedact maakt deel uit van de Sprout Challenger50 van 2014. De lijst, bestaande uit vijftig namen, draait om ondernemers die de markt opschudden, zich niets aantrekken van hoe dingen ‘horen’ en proberen het anders te doen dan de gevestigde orde met een concept dat beter, slimmer, sneller en goedkoper is bittorrent gratis downloaden. Eerdere winnaars van de Challenger award waren Snappcar, Ecofont, Oggu, Vakantieveilingen, Vanmoof en Makelaarsland.

    Uit de lijst van 50 is een top vijf geselecteerd die vandaag mogen pitchen om de titel Challenger van 2014 download netflix on computer. Dat doen ze ten overstaan van een jury, bestaande uit Oscar Kneppers (oprichter Rockstart), Victor van Tol (oprichter Snappcar, winnaar 2013), Wilfred Kik (directeur Marketing ABN Amro) en Karin Husslage (hoofdredacteur Sprout) download diskord. Daarnaast zitten ruim 200 ondernemers in de zaal die de pitches zullen bekijken. De challengers worden beoordeeld op hoezeer ze de markt uitdagen, hoe innovatief hun product is, in hoeverre ze zich profileren als challenger en hoeveel marktaandeel ze weten te veroveren herunterladen.

    Oprichter en mede-eigenaar van Dedact, Koen Strous: “Het is een enorme eer om in top 5 van de Challenger50-lijst te mogen staan. De markt waarin we werkzaam zijn, heeft wat opschudding nodig en hier zijn we vanaf 2010 al hard mee bezig spiele kostenlos downloaden vollversion ohne anmeldung für pc. Deze finaleplaats bevestigt dat we op de goede weg zijn.”

    Over Dedact
    Dedact ontwikkelt digitale leermiddelen die gepersonaliseerd onderwijs mogelijk maken videos mit safarien. Digitaal en gepersonaliseerd onderwijs levert volgens Dedact een belangrijke bijdrage aan beter en efficiënter onderwijs. Met de producten van Dedact kunnen docenten en leerlingen het maximale uit zichzelf halen download games voor gsm for free.

    Dedact is opgericht in 2010 en is gevestigd in Amsterdam. De digitale leeromgeving Learnbeat wordt gebruikt door verschillende educatieve uitgevers herunterladen. De Leswijs-methodes worden gebruikt op meer dan 50 vo-scholen die iPads, andere tablets of laptops gebruiken. Het product Toetscoach, waarmee leerlingen zich kunnen voorbereiden op proefwerken en schoolexamens, is onlangs gelanceerd download lwarb beta. Voor meer informatie ga naar dedact.nl.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75