• 4 mei 2001
  • Een van de middelen, die door kennisnet worden ingezet om het gebruik van ict in de dagelijkse lespraktijk te bevorderen, is de didactobank youtube videos kostenlos und legal herunterladen.

    De didactobank is gevuld met didacto’s: dit zijn beschrijvingen van ICT praktijken met bijbehorende suggesties voor deskundigheidsbevordering, gericht op het stimuleren van didactische vaardigheden die horen bij de ict-praktijken own photos download van instagram.
    Deze suggesties kunnen variëren van nascholingscursussen, artikelen, discussieplatforms (zoals bijvoorbeeld kringen op kennisnet), educatieve websites, netwerken van docenten, telefoonnummers tot werkbezoeken Download winx club games for free.
    De didacto’s kunnen door iedereen worden aangeleverd: uitgevers, nascholers maar ook docenten zelf. De in de didactobank aanwezige didacto’s kunnen worden gebruikt, er kan op worden gereageerd, er kunnen aanvullingen op worden gedaan en er kunnen nieuwe didacto’s worden vastgelegd trello dateien herunterladen.
    Om de didactobank tot een succes te laten worden, is het nodig dat er zoveel mogelijk didactos in komen. Bij deze dus aan iedereen die ideeën heeft daarover, eens een kijkje te nemen bij de didacto-bank van kennisnet alien shooter. En wijs ook anderen eens op het bestaan van deze mogelijkheid!

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75