• 25 januari 2001
  • Meer dan driekwart van de huidige software die op scholen wordt gebruikt voegt nauwelijks iets toe aan de al lang bekende schoolboeken. Dat blijkt uit het rapport ‘De digitale les‘, dat in het kader van de Nationale Onderwijs Tentoonstelling is gepresenteerd darf man musik aus youtubeen. De software is volgens leraren en leerlingen niet interactief genoeg. Bijna de helft van de educatieve software wordt thuis gebruikt.

    Leraren en leerlingen denken dat het nog acht jaar zal duren voordat educatieve software een effectief middel is in het onderwijs Star wars the clone wars free download. Zij denken dat in 2005 de leerstof via Internet zal worden verspreid. Opmerkelijk genoeg denken zij wel dat in plaats van boeken dan nog CD-roms nodig zijn www.musicload.de.

    Volgens de leraren ontbreekt het ook aan een voor digitalisering van lesmateriaal noodzakelijke samenwerking tussen scholen. Daarvan is volgens hen op 85 procent van de scholen nog geen sprake brother utilities herunterladen. De docenten menen dat een virtuele school over negen jaar realiteit is. Leerlingen verwachten in 2014 volledig digitaal te kunnen studeren.

    De Nationale Onderwijs Tentoonstelling wordt tot en met zaterdag in Utrecht gehouden prison break download.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75