• 4 september 2014
  • Met het project digiVita wil initiatiefnemer VHTO in samenwerking met bedrijfsleven en onderwijs de instroom van meisjes/vrouwen in ICT-opleidingen en ICT-functies in Nederland vergroten hay day kostenlos herunterladen. VHTO organiseert binnen het project digiVita verschillende activiteiten met vrouwelijke ICT-professionals, vrouwelijke studenten en CIO’s binnen en buiten de school ps3 spiele legal kostenlos downloaden. Voorbeelden hiervan zijn gastlessen over ICT tijdens de informaticalessen, speeddates met vrouwelijke ICT-professionals en bezoeken aan ICT-bedrijven en –afdelingen android apps downloaden deutsch.

    Als informaticadocent kunt u gratis gebruik maken van het digiVita-aanbod. Dit aanbod staat beschreven in de digiVita flyer. Heeft u interesse in het digiVita-aanbod Download kaspersky trial for free? Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Linda Derksen via digivita@vhto.nl  of 020 888 4220 see facebook who downloads images.

    digiVita is een project van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek en mogelijk gemaakt met financiële steun van Stichting CA-ICT, het opleidingsfonds van de ICT-sector dxf program download for free.
    In het kader van digiVita wordt dit aanbod gedaan aan de vrouwelijke leerlingen. Het is ook mogelijk om via VHTO ICT-activiteiten voor jongens én meisjes te organiseren filme herunterladen für tablet. Ook dan kunt u contact opnemen met VHTO via digivita@vhto.nl of 020 888 4220.

    docentenvakvereniging i&i heeft als ondersteuning van dit initiatief vijf Mi&i-subsidies beschikbaar gesteld voor het project digiVita lieder kostenlos aus youtube downloaden.

    Bron: i&i

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75