• 26 juni 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Een jaar geleden zocht CSS Breda enthousiaste basisscholen die een jaar lang Birdy, een sociaal elektronische Leeromgeving, gratis wilden uitproberen tax program 2019. Het afgelopen schooljaar konden tien basisscholen ondervinden of de ELO past bij de aanpak van de school. De pilot loopt nu ten einde, de balans kan worden opgemaakt: wat zijn de ervaringen en wat zijn de resultaten aktuelle songs kostenlosen?

    Ervaringen en resultaten
    Veel leerkrachten en leerlingen die deelnamen aan de Pilot zijn enthousiast over Birdy. Leerkrachten werken meer gedifferentieerd in de klas maar voor sommige leerkrachten was het werken in een ELO een hele uitdaging vanwege de nieuwe didactische mogelijkheden herunterladen. Leerlingen vinden Birdy uitdagend en ze worden gestimuleerd tot meer actief leergedrag. Ze leren meer op hun eigen niveau en leren geleidelijk de regie over hun leerproces te krijgen adblock plus download kostenlos. Dat is mogelijk als de leerkrachten wat meer ‘op hun handen gaan zitten’ en de sociale ELO inzetten om beter te reflecteren op de leerprestaties. Uit de Pilot blijkt dat juist dit laatste een krachtig antwoord is op de roep naar meer passend onderwijs download firefox several links.

    birdy2De ervaringen met Birdy zijn positief, maar de invoering van een ELO ging bij de deelnemende scholen niet zonder slag of stoot herunterladen und installieren bzw. erneutes installieren von office 365. Uit de pilot bleek dat de nascholing van leerkrachten erg belangrijk is, het is daarom beter als deze minder vrijblijvend is. De nascholing is gericht op het interactief gebruik van de ELO in de klas die siedler downloaden.

    Een andere belangrijke voorwaarde is dat de leerlingen over geschikte werkplekken (laptop of pc met goede verbinding) beschikken.

    De Birdy Case
    Met de ervaringen van de pilot heeft CSS Breda de Birdy Case geschreven download lexibook apps. In de case zijn het doel, de missie en de ervaringen uit de Pilot beschreven. Daarnaast wordt uiteen gezet hoe een school Birdy kan invoeren en hoe leerkrachten getraind worden in het werken met de ELO Download businessplan for free. Het geeft scholen een goed beeld van wat de impact is van het inzetten van een ELO. Lees en download hier gratis de Case.

    Meld je aan voor de nieuwe pilot
    Scholen die op bovenschools-niveau overwegen een ELO aan te schaffen kunnen zich voor de nieuwe Pilot aanmelden waarbij ze een jaar lang Birdy voor één van haar scholen gratis ter beschikking krijgt Download pages app. Voor meer informatie en de voorwaarden stuur een mail naar anouk.franken@cssbreda.nl.

    Lees hier het gehele artikel over Birdy dat is geplaatst op Kennisnet.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75