• 27 mei 2015
  • Binnengekomen oproep
    Tientallen jonge Amsterdammers geven deze zomer hun frisse blik op de uitdagingen van de stad Amsterdam xbox one games for free. Kunnen uw creatieve leerlingen ook meehelpen om de uitdagingen van de stad aan te pakken?

    Dit jaar organiseert CodeCult de eerste editie van NxtCity in Amsterdam gratis zombie spiele downloaden. CodeCult gelooft dat ICT en het concept ‘leren door creëren’ prominenter in het onderwijs aanwezig moeten zijn whatsapp downloaden macbook air. Het organiseren van NxtCitygeeft scholieren de kans om op leerzame wijze kennis te maken met de maatschappelijke problemen van de stad en om hier een oplossing voor uit te werken download gta 5 for free. Scholieren kunnen bijvoorbeeld een app bedenken en ontwikkelen om de bewoners van Amsterdam langer gezond te houden of een website bedenken en ontwikkelen die de kloof tussen stedelingen en het stadsbestuur kleiner maakt adobe reader download for free german. De uitdagingen die de leerlingen voor de kiezen krijgen zijn bestaande kwesties uit de samenleving die in samenwerking met de Gemeente van Amsterdam en andere partners zijn opgesteld ark survival evolved kostenlos downloaden deutsch.

    NxtCity bestaat uit twee inleidende bijeenkomsten, waar de deelnemers zich in teams verdiepen in het probleem. Vervolgens zullen de teams tijdens een hackathon van twee dagen actief zoeken naar een gefundeerde oplossing voor het probleem musik von facebook herunterladen. Tijdens de hackathon krijgen de teams toegang tot diverse faciliteiten (bijv. 3D-printers) en ondersteuning van experts enmentoren. Uiteindelijk zijn de leerlingen verantwoordelijk voor het vinden vaneen aanpak en de oplossing van het probleem video aus facebooken online.

    Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van het evenement. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend! Iedere middelbare school mag ten minste één team van 4 á 5 leerlingen en een begeleidend docentinschrijven video wdr mediathek. De samenstelling van deze teams wordt geheel door de schoolbepaald en er zijn geen beperkingen aangaande het niveau of de richting.

    Praktische informatie:

    • NxtCity Kick-off op 18 juni via streaming
    • NxtCity Verdiepingsworkshop op 2 juli bij Impact Hub Amsterdam
    • NxtCity Hackathon op 13 en 14 augustus in Amsterdam
    • Kosten: €20,- per leerling netflix can be downloaded.
    • Eten, drinken en materiaalkosten inbegrepen en de docent kan gratis mee.

    Schrijf nu uw school en voor vragen kunt u mailen naar info@nxtcity.org.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75