• 20 maart 2001
  • Binnengekomen Persbericht:
    —————————————-

    SCO-Kohnstamm Instituut
    Amsterdam, 20 maart 2001
    EXPERTISECENTRUM E-LEREN VAN START

    Alle scholen hebben computers bitrix24. Steeds meer computers zijn verbonden aan het Internet. Maar de computer in het onderwijs is nog steeds een nieuw en slecht benut fenomeen. Vaak gebruikt men alleen eenvoudige educatieve software, waarvan we eigenlijk niet weten of dat tot beter leren leidt pdf complete download kostenlos deutsch.
    Er is nu een nieuw toverwoord: E-leren. Dat E-leren doen we in zogeheten Elektronische of Digitale Leeromgevingen, maar ook hiervan weten we nog erg weinig download instagram posts. Reden om een Expertisecentrum Elektronische Leeromgevingen op te zetten, waarin kennis en ervaring verzameld, gebundeld en uitgebreid wordt. Daarna wordt het door het centrum weer verspreid download mp4.

    Leren van en voor E-leren
    Het SCO-Kohnstamm Instituut van de Universiteit van Amsterdam zet in opdracht van het Ministerie van Onderwijs het ICT-Expertisecentrum Elektronische Leeromgevingen op herunterladen.
    Het SCO doet dat samen met met het Instituut voor de Lerarenopleiding (ILO) van de UvA en het Interfacultair Instituut voor Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Studievaardigheden (IVLOS) van de Universiteit Utrecht why can't I download with safari.
    Vooralsnog wordt het Centrum voor een periode van twee jaar financieel ondersteund.
    SCO, ILO en IVLOS doen al veel onderzoek op het terrein van E-leren en de verbetering van het onderwijs downloaden stoppen.
    Verschillende projecten worden gefinancierd door de Europese Commissie.
    Het ontwerpen en onderzoeken van leeromgevingen, die samenwerkend leren via Internet mogelijk maken, is een van de speerpunten minecraft cracked for free.
    We gebruiken onze expertise om de volgende doelen te bereiken:


    • Het verzamelen, verrijken en verspreiden van kennis en ervaringen rond de nieuwe leeromgevingen;
    • Het opzetten van een ‘Educatorium’: een ontwikkellab waar inhoud voor E-leren wordt gemaakt en beproefd;
    • Het opzetten van een ‘Digitaal Ontwikkelings Netwerk’ van onderwijsgevenden en experts;
    • Het bijdragen aan de integratie van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) binnen het Nederlandse onderwijs mp3 dateien auf iphone downloaden.

    Voor meer informatie:
    SCO-Kohnstamm Instituut
    Drs. Henk W. Sligte
    Postbus 94208
    1090 GE Amsterdam
    Tel: 020-5251374
    Fax: 020-5251200
    GSM: 0651382987
    E-mail: henks@educ.uva.nl

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75