• 30 mei 2016
  • Binnengekomen bericht – Het leven in de Nederlandse sloot is bijzonder en de natuur is het beste leslokaal. Daarom heeft IVN speciaal voor leerkrachten van het PO het (gratis) IVN Slootjesdagenlespakket ontwikkeld voor lln van groep 1 t/m 8 kartenspiele kostenlos downloaden vollversion deutsch.

    In het lespakket zijn een heleboel belevingsgerichte en onderzoekende activiteiten gebundeld. Zelf doen, ervaren en onderzoeken is de basis. Afhankelijk van de ruimte, leeftijd van de kinderen en de beschikbare tijd kun je uit dit pakket zelf een lesprogramma samenstellen voor binnen en/of voor buiten download imdb database. Zo zit je straks met een klas vol Slootjesexperts!

    IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven toralarm. Dat is nu leerzaam en leuk voor hen zelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur. Dus: laarzen aan en er-op-uit! Ontdekken, spelen, leren: opgroeien in het besef dat we nu en later zuinig moeten zijn op onze natuur beiträge aus ard mediatheken.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75