• 25 maart 2015
  • In samenwerking met Kennisnet helpt de PO-Raad schoolbesturen om ambities waar te maken om leerlingen met ict te laten leren. Dat doet ze door zogenoemde versnellingsvragen van schoolbesturen te verzamelen en bundelen download funny pictures. Besturen kunnen deze vragen nu indienen bij de PO-Raad. De PO-Raad helpt besturen hiermee om ict versneld in te zetten in het onderwijs.

    Een versnellingsvraag is een vraagstuk waar meerdere schoolbesturen tegenaan lopen bij de inzet en ontwikkeling van ict in het onderwijs herunterladen. Het kan gaan om vragen over nieuwe ontwikkelingen of het wegnemen van regels en andere zaken die de inzet van ict belemmeren of blokkeren. Door deze vragen en problemen van schoolbesturen te bundelen en aan te scherpen, en door te kijken of de vraag breder leeft, kunnen de PO-Raad en Kennisnet met hun expertise antwoorden en oplossingen vinden die de hele sector primair onderwijs verder helpen https //zoom.us herunterladen. Individuele schoolbesturen hoeven dan niet het wiel opnieuw uit te vinden, waardoor ict sneller en op grotere schaal kan worden ingezet in het primair onderwijs herunterladen.

    Verzamelen versnellingsvragen onderdeel van doorbraakproject

    Het verzamelen van deze versnellingsvragen gebeurt vanuit het project ‘Beter en slimmer leren met ict’ dat onderdeel is van het landelijke Doorbraakproject solothurn tax 2019. Diverse organisaties werken hierin samen om een ‘doorbraak’ te realiseren in het gebruik van ict in het onderwijs.Doel is om meer leerlingen onderwijs op maat te bieden met behulp van ict dwg trueview 2019 download kostenlos. Er wordt op landelijk niveau gezocht naar oplossingen die het onderwijs helpen om dat doel te bereiken. Het verzamelen van ‘versnellingsvragen’ van schoolbesturen draagt hier aan bij android bevor sie den anhang herunterladen können müssen sie die email herunterladen. Kennisnet is partner in dit project en biedt kennis en expertise.

    Lees op de website van de PO-Raad meer over het indienen van versnellingsvragen spiele zum kostenlos herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75