• 29 oktober 2014
 • Binnengekomen persbericht
  ictLESKISTEN is een jong, enthousiaste bedrijf dat zich richt op het gebruik van ict in het (primair) onderwijs youtube mix. ictLESKISTEN verzorgt workshops, gastlessen, projecten en ouderavonden rondom het digibord, vaardigheden, WebTweePuntNul, mediawijsheid, nieuwe media, innoveren, programmeren & robotica en de ictLESKISTEN skip bo downloaden gratis. Ook coaching op het gebied van onderwijs en ict behoort tot het aanbod. Hiernaast is er een webshop download music on the internet.

  De wereld om ons heen raakt steeds meer gedigitaliseerd. Nu al is er een tekort aan goede programmeurs. De vraag naar programmeurs zal in de toekost alleen maar toenemen tiptoi lieder kostenlosen. Daarom is het belangrijk dat we kinderen reeds op jonge leeftijd met programmeren in aanraking brengen. In Zweden behoort programmeren tot basisschoolstof; in Engeland wordt programmeren volgend jaar verplicht in het curriculum opgenomen in all friendship. In Nederland neemt de belangstelling toe.

  De Bendoo Box is hét complete pakket om kinderen van 10-14 jaar op een creatieve manier vertrouwd te maken met de werking van techniek twitter pc. De Bendoo Box is gebouwd rondom de nieuwste Raspberry Pi, model B+. De Raspberry Pi is een erg voordelig geprijsde mini-computer op creditcard-formaat anton plus herunterladen. Uiteraard zit er in de Bendoo Box ook een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, die kinderen leert programmeren, websites bouwen en die hun creativiteit prikkelt, zodat ze zelf gave Pi-projecten gaan maken route downloaden op tomtom. Met de Bendoo Box kunnen ze hun slaapkamer beveiligen, de Raspberry koppelen aan een mobiele telefoon en nog veel meer.

  ictLESKISTEN is niet alleen leverancier van Bendoo Box, maar biedt rondom de Bendoo Box ook een gastles voor kinderen en een workshop voor teams aan download netflix app op mac. In de gastles werken kinderen een dagdeel in groepjes met de Bendoo Box; teams kunnen in 2 á 3 uur kennis maken met deze creditcard-computer.

  Ter introductie biedt ictLESKISTEN scholen die voor 1 januari 2015 een gastles of een workshop Bendoo Box voor de periode januari t/m juni 2015 reserveren, een korting van 10% op de factuur aan untis 2020 herunterladen.

  De Bendoo Box is nu te bestellen in de webwinkel van ictLESKISTEN. De box kost € 99,00 en is uit voorraad leverbaar. Op termijn zal ictLESKISTEN ook add-ons gaan leveren, zoals programmeerbare robots, camera’s en motoren. Er wordt gewerkt aan een ictLESKIST met een aantal Bendo Boxen en add-ons.

  Het werkgebied van ictLESKISTEN omvat Nederland en Vlaanderen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75