• 28 september 2017
 • Binnengekomen bericht – Creativiteit is lang gerelateerd aan het maken van een schilderij of het componeren van muziek. In de 21e eeuw staat creativiteit vaker voor fantasierijke denkvaardigheden. Denk daarbij aan nieuwe denkbeelden, innovatieve ideeën en het combineren van bestaande zaken tot iets nieuws.

  Belangrijk is ook de wijze waarop je aan ideeën komt. ICT kan hierbij een faciliterende, stimulerende of initiërende rol spelen. Hoe? Dat ontdekt u tijdens de ITEM- conferentie en studiereis van AB-ZHW in januari 2018.

  Tijdens de ITEM- conferentie zullen inspirerende internationale sprekers, zoals professor Carsten de Dreu (Hoogleraar Leidse Universiteit), Richard Gerver (bekende spreker over educatie uit Engeland) en professor Punya Mishra (professor aan de Arizona State University), hun visie op Creativiteit ontvouwen.

  Daarnaast staan er workshops en schoolbezoeken op de planning tijdens de studiereis en is er de mogelijkheid om de BETT of presentaties van bedrijven zoals Apple en Google te bezoeken.

  Meer informatie en inschrijven via www.item.nu

  Als u vóór 13 oktober inschrijft bent u gegarandeerd van een plek.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75