• 5 mei 2014
 • Binnengekomen persbericht – In het onderwijs wordt de iPad steeds meer gezien als een handig leermiddel om kennis toegankelijker te maken en studiestof af te stemmen op het lerend vermogen van de individuele leerling rollercoaster tycoon downloaden free. De Sphinx van Dock2Office combineert het gebruik van een iPad met de voordelen van een desktop computer, zodat op een iPad gewerkt kan worden zoals men gewend is op pc of laptop hörbuch für kinder herunterladen.

  In Nederland zijn al tientallen scholen over gegaan tot het gebruik van iPads in de klas, waaronder de Steve Jobs scholen.

  De iPad stimuleert het spelenderwijs leren en bevordert de productiviteit van de leerling, maar in de praktijk loopt het onderwijs nog tegen een aantal beperkingen aan powerpoint online präsentation herunterladen. Niet alle content is voor de iPad geschikt, waardoor de leerlingen genoodzaakt zijn de lesstof alsnog met behulp van een laptop of desktop computer tot zich te nemen archicad bibliothekselemente herunterladen. Veel onderwijs toepassingen zijn in het verleden bijvoorbeeld gemaakt op basis van Adobe Flash en dit programma wordt niet ondersteund op de iPad.

  De andere beperking is dat de iPad vooral geschikt is om informatie te consumeren, en veel minder om informatie te creëren 3d film. In project gericht onderwijs wordt het maken van een presentatie, het typen van een werkstuk of een boekverslag steeds belangrijker en dat gaat wederom veel makkelijker op een desktop computer of laptop met muis en toetsenbord arbeitsschutzfilme herunterladen. Hetgeen nu op een iPad niet mogelijk is.

  Door het inzetten van de Sphinx in de klas kunnen ergonomische computer werkplekken met iPads gecreëerd worden sketchup download mac kostenlos. Dankzij het gebruik van Remote Desktops en specifieke “Flash” virtualizer software is het mogelijk om de content beperkingen op de iPad weg te nemen fifa 12 kostenlosen vollversion für pc.

  Werkwijze Sphinx
  De leerling kan individueel of samen aan een werkstuk of presentatie op de iPad werken, mét toetsenbord en muis download samsung s5 photos. Hiervoor zetten ze hun eigen iPad in de Sphinx. Nadat ze zijn ingelogd in het schoolsysteem kunnen ze in de bekende desktop omgeving aan de slag.

  Met de Sphinx is ook thuis heel gemakkelijk een volwaardige pc-werkplek te maken, zodat het kind zijn werkstuk op zijn eigen iPad kan afmaken herunterladen.

  Meer informatie over Dock2Office en de Sphinx op dock2office.com.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75