• 12 september 2016
 • Binnengekomen bericht
  De Hype Cycle voor Onderwijsinnovatie met ICT
  van vergezicht naar schoolpraktijk

  Opnieuw organiseren AB-ZHW en APS-IT diensten de ITEM-conferentie in London free story sticker instagram. Dit jaar ligt de nadruk meer op de dagelijkste praktijk. Internationale deskundigen en praktijkmensen delen hun ideeën en bijdragen.

  Aansluitend vindt de ITEM-Bett Studiereis plaats die start op woensdagmiddag met diverse work/info-sessies rondom dit thema jewel quest kostenlos downloaden.

  U kunt vanaf nu inschrijven voor deze boeiende reis. U kunt kiezen voor bezoek aan de conferentie, voor deelname aan de studiereis of de conferentie combineren met de studiereis powerpoint template free download. Reageer snel om verzekerd te zijn van deelname. Zoals altijd is er weer veel belangstelling.

  De ITEM conferentie vindt plaats op dinsdag 24 en woensdag 25 januari 2017 herunterladen.
  Boeiende gastsprekers op diverse terreinen delen hun mening over actuele ontwikkelingen. Zijn het zaken als programmeren en data analytics hypes of blijvertjes voor het onderwijs Android update download failed?

  De ITEM-Bett Studiereis is van woensdag 25 tot vrijdag 27 januari 2017.
  De studiereis start met work/info-sessies op woensdagmiddag. Aansluitend zijn er bezoeken aan scholen, organisaties en BETT op donderdag en/of vrijdag herunterladen sims 4.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75