• 16 april 2015
  • Tijdens de Onderzoeksconferentie 2015 op 24 juni presenteren wetenschappers recente onderzoeken op het gebied van onderwijs en ict en komt u in een dag te weten wat nu echt werkt facebook video in hd herunterladen. In compacte pitches delen onderzoekers hun actuele en opmerkelijke bevindingen.

    Keynote Peter Riezebos
    Peter Riezebos verzorgt op de conferentie een bijzondere keynote download youtube videos with documents. Hij transformeerde zichzelf van onhandelbare leerling tot multidisciplinaire wetenschapper. Hij is geboeid door individuele leerverschillen en de manier waarop het onderwijs daarop aansluit age of empires kostenlosen chip. Zijn doel is bewijzen te ontdekken van hersenprofielen en leermethoden die daarop aansluiten. Hij wil deze graag invoeren binnen het onderwijs. Riezebos is auteur van het boek Van Mavo tot Harvard puzzle kostenlos downloaden vollversion. Meer informatie over het programma volgt.

    Inschrijven!
    U kunt nu inschrijven voor de Onderzoeksconferentie 2015 herunterladen.
    Kosten voor deelname zijn 75 euro. Studenten betalen 25 euro (stuur een e-mail naar binnendienst@kennisnet.nl onder vermelding van onderzoeksconferentie student, inclusief een scan van de collegekaart (voor speciale kortingscode) skype macbook.

    Bekijk ook het verslag van de Onderzoeksconferentie 2014 google drive app multiple files.

    De Onderzoeksconferentie 2015 is een gezamenlijk initiatief van Kennisnet en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) download hp officejet 6700 premium driver.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75