• 3 september 2015
 • Meld je aan voor de kickoff van ScratchMatch! ScratchMatch is de landelijke wedstrijd voor leerlingen in het PO en VO om het gaafste Scratch project te maken einfaches fotobearbeitungsprogramm kostenlos downloaden. Op zaterdag 10 oktober is de kickoff in Utrecht van 10.00 tot 14.30 (Hogeschool Utrecht, Padualaan 97 in Utrecht). Je kunt daar kennis maken met het programma Scratch en je aanmelden voor ScratchMatch zelf word 2010 gratis herunterladen.

  Het idee van ScratchMatch
  In het schooljaar 2015/2016 start ScratchMatch, een uitdagende en laagdrempelige manier om leerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met programmeren fortnite downloaden. Het idee is eenvoudig: kinderen programmeren in kleine teams (maximaal vier leden) een eigen project (animaties, kunst, spelletjes, muziek of verhalen) download facebook pages. ScratchMatch is een wedstrijd in drie ronden. De eerste ronde is de schoolcompetentie. De tweede ronde de regionale finale en de derde ronde de landelijke finale Download mp3directcut.

  Schoolcompetitie
  De eerste ronde is op school. Je speelt elkaars project en daarna mag je punten geven. Let op: je mag geen punten aan jezelf geven, maar alleen aan projecten van anderen herunterladen. Het populairste project wint de schoolcompetetie en gaat door naar de regiofinale.

  Regionale finale
  De regiofinales zullen op zaterdag 13 februari gespeeld worden autocad program for free. Tijdens de regionale finale spelen alle schoolwinnaars tegen elkaar. Nadat je elkaars project hebt gespeeld, stem je op de projecten die je het leukst vond. Naast het spelen van elkaars projecten, leg je aan de jury uit hoe je het spel hebt gemaakt Download windows 10 online. Samen duik je in de code en laat je zien dat jij een echte codekraker bent! De winnaars van de regionale finales gaan door naar de landelijke finale.

  Landelijke finale
  De landelijke finale is op zaterdag 23 april 2016 in Utrecht herunterladen. Tijdens de landelijke finale speel je de projecten van de andere regiowinnaars. Ook hier stem je op elkaars project. Zo worden nummer 1, 2 en 3 bekend gemaakt fack ju göhte 3 free. Daarnaast is er de juryprijs. De jury kijkt naar originaliteit, creativiteit en programmeerkwaliteiten. Je kunt als team zowel de publieksprijs als de juryprijs winnen.

  Meedoen?
  Wil je meer informatie? Kom naar de kickoff op zaterdag 10 oktober. Je leert dan direct een tof project bouwen in Scratch! Of kijk op ScratchMatch en meld je aan voor ScratchMatch zelf. Deelname is gratis en opgeven voor ScratchMatch kan tot 1 december 2015.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75