• 13 februari 2015
  • Binnengekomen persbericht
    Op donderdag 23 en vrijdag 24 april zal het tweejaarlijkse NIOC congres plaatsvinden in Enschede download mfc140u.dll. Het congres wordt georganiseerd door Saxion Hogescholen en zal zich afspelen rond het thema ‘Creativiteit & ICT’.

    NIOC: ontmoetingsplaats voor informatica-onderwijs
    Stichting NIOC is al 25 jaar een belangrijke spil in het ICT-onderwijs in Nederland herunterladen. De stichting bevordert ontmoeting en kennisuitwisseling tussen ICT-onderwijzers uit alle onderwijssectoren, van voortgezet tot HBO en wetenschappelijk onderwijs solid edge downloaden. Het NIOC wil stimuleren dat kennis in de volle breedte wordt benut. Eén van de belangrijkste instrumenten hiertoe is het tweejaarlijkse NIOC congres, waar onderwijzers uit alle sectoren samenkomen pou spiele herunterladen. Dit jaar wordt het congres door Saxion georganiseerd rond het thema ‘Creativiteit & ICT’.

    Creativiteit & ICT
    nioc2Tijdens NIOC 2015 staat de creativiteit van het vakgebied ICT in relatie tot het onderwijs centraal pixel font. Welke impact hebben ontwikkelingen in maatschappij en ICT op kennisinstellingen? Hoe kunnen we ons onderwijssysteem zo inrichten dat we bijdragen aan de technologische ontwikkelingen van morgen mspy kostenlos download? En hoe kunnen we ICT inzetten voor nieuwe werkvormen, wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van slimme concepten? Op al deze vragen zoeken we tijdens het congres met elkaar een antwoord herunterladen.

    Ontmoeting en inspiratie
    Momenteel wordt een interessant programma samengesteld van bijdragen uit diverse onderwijssectoren, overheidsinstanties en het bedrijfsleven minecraft skin from other players. Inspirerende en prikkelende bijdragen over onderwijs- en onderzoeksprojecten, innovaties en ontwikkelingen in de sector en creativiteit en ICT in de ruimste zin van het begrip cmd.exe.

    De congresdagen worden geopend en afgesloten door diverse nationaal en internationaal bekende keynote sprekers, waaronder filosoof Bas Haring, die bezoekers met een filosofische blik naar informatica laat kijken power bi download kostenlos.

    Bettina Speckmann, hoogleraar Algoritmen en Visualisatie aan de TU/e, geeft toehoorders inzicht in haar onderzoeksactiviteiten.

    Hans Appel zal vanuit zijn expertise op het gebied van marketing, innovatie en technologie een beschouwing geven op de eerste congresdag.

    Vanuit de Verenigde Staten wordt een gerenommeerde spreker ingevlogen om een bijdrage te leveren op NIOC 2015. Daarover vertelt de organisatie u binnenkort meer.

    Aanmelden
    De aanmelding voor het congres is reeds geopend. Op NIOC 2015 zult u naast docenten uit alle sectoren van het onderwijs onder andere beleidsmakers, leerplanontwikkelaars, managers uit het onderwijs, studenten en ITservicemanagers treffen. Personen die werkzaam zijn in het ICT-onderwijs of het ICT-onderwijs een warm hart toedragen zijn zeer welkom om zich op NIOC2015.nl aanmelden in te schrijven voor deelname aan (één van) beide congresdagen en/of het interessante avondprogramma op donderdag 23 april.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75