• 6 mei 2014
 • Door de bijdragen van congrespartners en sponsoren was het voor de organisatoren mogelijk de toegangsprijs voor het  Nationaal Congres Onderwijs & Sociale Media (NCOSM) sterk in prijs te verlagen tot € 150!

  Dit congres is voor iedere onderwijsprofessional die zich wil verdiepen in de impact van technologie op onderwijs. Van 20 tot en met 23 mei 2014 vindt dit evenement voor de derde keer plaats in het prachtige filmmuseum EYE gelegen aan het IJ in Amsterdam. Het congres bedient de gehele onderwijskolom van basisschool tot universiteit. Elk onderwijstype heeft een eigen congresdag. Het congres concentreert zich op de impact van technologie in de verschillende aspecten van het onderwijs: Krimp, Juridisch kader, Open Educational Resources, MOOC’s, Marketing, Privacy, Pesten, Wearables, 3D Printers, etc. De congresdagen:

  • Woensdag 21 mei – congresdag voor het PO
  • Donderdag 22 mei – congresdag voor het VO en MBO
  • Vrijdag 23 mei – congresdag voor het HO

  MF_NCOSM
  Een nieuw onderwijs magazine

  Blader ook eens door het splinternieuwe digitale magazine Like to Share. Of het nu gaat om leren lezen of om academische scholing: de basis van onderwijs is tijdloos en onveranderlijk. Onderwijs moet zich niet laten beïnvloeden door de waan van de dag. Maar mobiel internet, sociale media, tablets en wearables houden we niet buiten de deur. Jonge mensen omarmen deze als eersten. Het is hun natuurlijke habitat. Over de spagaat tussen de waarde van het onveranderlijke en de impact van technologie op onderwijs gaat Like to Share.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75