• 31 maart 2016
  • Binnengekomen bericht
    Ben je echt nieuwsgierig of ict werkt in het onderwijs?
    Dan kun je niet wegblijven bij de Onderzoeksconferentie op 15 juni in Amersfoort herunterladen. Wetenschappers presenteren er hun recente onderzoeken op het gebied van onderwijs en ict. In korte presentaties word je bijgepraat over de meest actuele bevindingen en kom je erachter wat echt werkt in het onderwijs spss voor students. Meer dan 15 vooraanstaande sprekers en onderzoekers zullen actuele inzichten presenteren over wat wel en wat niet werkt met ict in het onderwijs. Wie dat zijn houden we nog even geheim, maar wat we wel kunnen vertellen is dat je deze editie van 2016 zeker bij wilt wonen bilder automatisch herunterladen outlook 2010.

    Heb je een ict-onderwijsvraag?
    Tijdens de Onderzoeksconferentie behandelen we ook actuele ict-vragen die relevant zijn voor het onderwijs mediathek wdr video download. Dit zijn vragen die gesteld zijn aan de Kennisrotonde, het online loket voor de beantwoording van actuele kennisvragen uit en over het onderwijs. Heb je zelf een vraag en wil je voor de conferentie al een wetenschappelijk gefundeerd antwoord ls17 demo for free? Stel ‘m via kennisrotonde.nl.

    Nog steeds nieuwsgierig? Maak dan 15 juni vrij in je agenda want de Onderzoeksconferentie 2016 wil je niet missen download chat program. Door de grote belangstelling in de afgelopen jaren zijn we verhuisd naar een grotere locatie. Wat blijft is: vol is vol. Meld je daarom snel aan cookidoo kochbuch herunterladen!

    Praktische informatie
    Wanneer: 15 juni 2016
    Tijdstip: 09.30-17.00 uur
    Waar: Flint theater – Amersfoort
    Kosten: 75 euro

    Meer informatie bro stars?
    Ga naar onze website, het programma wordt in een later stadium bekendgemaakt herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75