• 4 juli 2014
 • Binnengekomen persbericht
  ICT-dienstverlener Topicus heeft per 1 juli 2014 alle aandelen in Simac Onderwijs BV, leverancier van softwareoplossingen voor slimmer sturen, leren, zorgen, beheren en administreren in het VO, overgenomen van Simac Techniek NV herunterladen.

  Met de overname wordt de samenwerking geïntensiveerd tussen de twee organisaties die tot op heden de ontwikkeling en exploitatie van leerlingvolg-systeem SOMtoday en de bijbehorende leeromgeving gezamenlijk voor hun rekening namen windows 98 herunterladen. De overname bewerkstelligt dat de exploitatie en ontwikkeling van SOMtoday dichter bij elkaar gebracht wordt en er nauwer kan worden samengewerkt met het onderwijsveld download nero for free nederlands. Tevens wordt de rol van de organisatie als innovatieve kennispartner hiermee gewaarborgd.

  De exploitatie van softwareoplossingen CumLaude, WIS Webportaal en IRIS Schoolklimaat zal in nauwe samenwerking met onze ontwikkelpartners blijven plaatsvinden cosmonaut. Met de overname van Simac Onderwijs door Topicus zal ook de naam van Simac Onderwijs BV gewijzigd worden in SOMtoday BV. Deze werkmaatschappij wordt een 100% dochteronderneming van Topicus Onderwijs Holding BV.  De praktische impact van de overname voor gebruikers van SOMtoday, CumLaude, WIS Webportaal en IRIS Schoolklimaat is zeer beperkt en biedt hen uitsluitend voordelen wie kann man lieder von soundcloud downloaden. Zo verwacht Topicus met SOMtoday BV nog beter te kunnen inspelen op de wensen van gebruikers om zo een blijvende, optimale aansluiting op de dagelijkse onderwijspraktijk te garanderen casino rewards. De visie van het bedrijf luidt dan ook “Samen Slimmer Onderwijs”.
  Informatie over SOMtoday is te vinden op http://som.today

  Over Simac Techniek N.V herunterladen.
  Simac Techniek NV is actief in systeemintegratie en dienstverlening in de ICT (informatie- en communicatietechnologie) en de IE&A (industriële elektronica en –automatisering) meet.jit.si. Simac behaalde in 2013 een omzet van € 178 miljoen met 958 medewerkers. Geografisch concentreert Simac zich op de Benelux.

  Over Topicus B.V herunterladen.
  Topicus is een onderneming die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Zorg, Finance en de Gemeentelijke Overheid. Zij ontwikkelt nieuwe dienstverleningsconcepten waarbij de mogelijkheden van moderne technologie optimaal benut worden amazon music app herunterladen. Steekwaarden hierbij zijn: SaaS (Software as a Service) en innovatie van bestaande ketens. Een voorbeeld is de lancering van Qualiant, het product waarmee de informatie uit het leerlinginformatiesysteem wordt samengebracht met de informatie uit financiële en personele systemen.

  Door de overname completeert Topicus de keten van PO, VO, MBO en HO en is hiermee de grootste leverancier op het gebied van leerlinginformatie en –volgsystemen in Nederland. Hierdoor kan er optimaal invulling worden gegeven aan het ondersteunen van onderwijs.

  Topicus is gevestigd in Deventer en er werken 450 medewerkers.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75