• 17 april 2014
  • Binnengekomen bericht
    Maakonderwijs heeft als doel om techniek en IT op alle niveaus in het onderwijs aan te bieden ls15 herunterladen. Het concept is opgebouwd rondom de 3D-printer als katalysator. 3D-printen is cool, digitaal, spreekt tot de verbeelding, zet aan tot herwaardering van maken, stimuleert creativiteit, inventiviteit en co-creatie windows 10 aktuelle version herunterladen. Het concept van Maakonderwijs is bedacht rondom de introductie en het gebruik van 3D-printers in het onderwijs. Naast de 3D-printer en toebehoren bestaat het concept uit educatie voor docent en leerling, ondersteuning (via een online portal), service en onderhoud, en, indien gewenst, financiering youtube musik kostenlos und legal downloaden.

    Leerlingen worden voorbereid voor op de 21e eeuw … techniek moet kinderspel worden!  Meer info over het maakonderwijs op PlusPowergroup.nl youtube video in full hd downloaden.
    Maakonderwijs.nl is een initiatief van: 3DMakersMagic, ABC Onderwijsadviseurs, Plus Power Group (VervangJeLamp.nl) en A.B.B.S google plus herunterladen. Elzenhagen als pilot-school.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75