• 9 april 2015
 • Binnengekomen persbericht
  Handen ineen Zermelo en itslearning voor roosterintegratie

  Roosters, huiswerk, lokaalwijzigingen, studiewijzers en verplaatste lessen uplay spiele downloaden. Leerlingen en docenten hebben dagelijks informatie nodig om te weten wanneer zij les hebben en wat zij moeten voorbereiden. Zermelo en itslearning slaan de handen ineen om deze informatie voor iedereen op school makkelijk bereikbaar te maken weather app for free. Met deze roosterintegratie worden de actuele roosters van Zermelo getoond in de digitale leeromgeving van itslearning.

  Alle roosterinformatie op één centrale plek
  Het is een uitdaging verschillende informatiestromen op een school overzichtelijk te tonen herunterladen. Zo maakt de roostermaker de laatste wijzigingen voor de dag in orde in Zermelo, en geven docenten huiswerk op in itslearning. De koppeling tussen Zermelo en itslearning bundelt deze dynamische informatie en toont het op één centrale plek hörbücher kostenlos downloaden mp3 legal. Leerlingen zien alles wat zij moeten weten over hun lessen in de online agenda van itslearning.

  Zermelo en itslearning streven naar innovatie en het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van hun software amazon filme auf pcen. De koppeling bundelt de krachten van de roostersoftware en het online leerplatform. Leerlingen en docenten merken niets van de overdracht van data op de achtergrond, maar zien in één oogopslag hun actuele lesinformatie solitaire for free.

  Meer weten?
  Bent u gebruiker van Zermelo 3 en itslearning? Dan is de koppeling direct vanaf het begin van komend schooljaar (2015-2016) voor u beschikbaar hör auf die stimme kostenlosen. Meer informatie en functionele details volgen binnenkort.

  Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden voor uw school? Neem dan contact op met itslearning Nederland via het contactformulier open sans regular download kostenlos.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75