• 10 februari 2016
 • Persbericht
  Meer maatwerk in de klas met de digitale klassenassistent
  Briter introduceert de digitale klassenassistent boordevol slimme koppelingen en handige tools om het beste uit iedere leerkracht en leerling te halen download highspeed.

  Tijdens de grootste ‘vakbeurs  voor onderwijsinnovatie en ICT’ in Nederland, de IPON, introduceerde Briter de eerste versie van haar nieuwe platform die leerkrachten in het basisonderwijs helpt om met minder tijd, grotere klassen en toenemende administratieve  werkzaamheden, toch uitdagende en inspirerende lessen te kunnen geven star wars commander download.

  De werkdruk in het onderwijs is hoog. Uit recent onderzoek blijkt dat 84% van de leraren een hoge werkdruk ervaart. Dit gaat ten koste van het werkplezier en de leskwaliteit van leerkrachten lwarb brawl stars. In veel gevallen heeft dit zelfs een negatieve invloed op hun gezondheid. Leerlingen zijn de dupe, omdat ze niet altijd het beste onderwijs krijgen waarbij kennis- en talentontwikkeling optimaal worden benut obs studio herunterladen.

  Initiatiefnemer en oprichter van Briter, Richard Bergmans: “De schooltijd is de mooiste tijd van je leven, maar helaas wordt dat niet door alle kinderen zo ervaren amazon prime kostenlos downloaden. Voor sommige kinderen biedt het huidige onderwijssysteem te weinig uitdagingen, terwijl anderen het niveau juist niet aankunnen”. “Ik zie het als onze missie om een glimlach op het gezicht van ieder kind te toverenDownload cyberlink photodirector for free.

  Learning analytics
  Briter verzamelt – middels intelligente koppelingen – data uit bijvoorbeeld Cito- en methodetoetsen, digitaal lesmateriaal, educatieve games en apps samsung galaxy s6 edge apps. Deze data wordt met behulp van slimme algoritmes vervolgens real-time omgezet naar gestructureerde en direct bruikbare informatie voor de leerkracht. Bergmans: “De sleutel naar de glimlach ligt dus in handen van de leerkracht” design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden. De Briter app geeft de leerkracht direct en eenvoudig zicht op de leervoortgang en -resultaten van de groep, subgroep of individuele leerling. Handige ‘alert’ functies, aanbevelingen uit beschikbaar lesmateriaal en een geïntegreerde takenplanner helpen de leerkracht om moeiteloos het leerproces te volgen en te begeleiden boinc herunterladen.

  Ontwikkeling met scholen
  De onderwijsondernemer Bergmans, zelf vader van twee jonge kinderen, stelt dat  leerkrachten nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van Briter my route app downloaden. “De leerkracht speelt  een cruciale rol in het hele proces. Hij heeft het meeste zicht op de leerlingen. We zijn nu  volop bezig met de ontwikkeling van de eerste versie voor het primair onderwijs en starten  binnenkort met een uitgebreide bèta-pilot op de basisscholen. Ook spelen we een actieve  rol in verschillende versnellings-vraagstukken binnen de Doorbraakprojecten Onderwijs & ICT van de PO-Raad en Kennisnet.”

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75