• 23 oktober 2014
  • Binnengekomen bericht
    Gamescool.nl, de leraren opleiding om te leren games te maken en toe te passen in het onderwijs gaat ook dit jaar weer van start amazon gekaufte serie herunterladen. Als je docent bent in het PO of VO en je wil meer doen met gaming in de klas, dan is dit wellicht de opleiding die je zoekt. In 13 online lessen leer je hoe je zelf een game maakt, hoe je met leerlingen games kunt bouwen en hoe je (serious) games kunt gebruiken in je onderwijs medical dictionary online free download. Ongeacht welk vak je geeft. We hebben docenten wiskunde en informatica tot en met CKV tot en met Biologie en talen in de cursus gehad. In de 5 jaar dat Gamescool bestaat zijn er al meer dan 100 docenten opgeleid tot ‚game-leraar’ goten.

    De lessen staan geheel online en zijn te doen in eigen tempo (max. 1 jaar tijd). Je hebt wel contact met andere deelnemers en met de docenten Wouter Baars en Pauline Maas herunterladen. Ook zijn er (niet verplichte) bijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomst is op 28 november in Amsterdam (1600-1800 uur). Maar als je daar niet bij kunt zijn, geen nood: alles staat ook online http www.adobe.de products acrobat readstep2.html herunterladen kostenlos. In het begin van 2015 zal er weer een bijeenkomst zijn en bij veel interesse kunnen we een extra bijeenkomst organiseren elders in het land.

    Via slim.nl kan krijg je bovendien 75 euro korting en kost deze cursus maar 200 euro in plaats van 275 euro maplestory. Daarnaast moet je nog een boek kopen van 24,95 euro. Meer informatie en aanmelden via Gamescool.nl

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75