• 24 oktober 2014
  • De Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA) heeft de educatieve iPad-game Planetenreis internationaal uitgebracht windows 7 free heise. De app is nu ook beschikbaar in het Engels, Zweeds, Spaans, Duits en Frans. Het spel neemt kinderen mee op een ontdekkingstocht langs de acht planeten van ons zonnestelsel, de dwergplaneet Pluto en de maan download calculator.

    De Zweedse versie van Planetenreis werd bij de uitreiking van de prestigieuze Gothenburg Lise Meitner Award 2014 aangeboden door de Leidse astrochemica Ewine van Dishoeck Download sims 2 main game for free.

    De educatieve game voert kinderen vanaf zes jaar mee op een reis door ons zonnestelsel. De speler reist van planeet naar planeet om objecten te verzamelen en die mee te nemen in een raket download music online for free. Deze objecten zijn nodig om opdrachten succesvol uit te voeren op de acht steen- en gasplaneten, dwergplaneet Pluto en de maan. Spelenderwijs leert het kind over de eigenschappen van de planeten en de afstanden in ons zonnestelsel ältere whatsapp version herunterladen.
    Einddoel van de missie: Breng het ijs van Pluto terug naar de aarde!

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75