• 12 februari 2016
  • Persbericht
    Inschrijving voor de 3i Award van Instruct is geopend hoe apps op samsung galaxy! Heeft u leerlingen die een profielwerkstuk maken of hebben gemaakt over informatica? Laat ze zich dan inschrijven voor de 3i Award (de Instruct Informatica Inspiratie prijs) schnittmuster latzhose kostenlos downloaden.

    De 3i Award is bedoeld voor HAVO en VWO-ers met een profielwerkstuk waarin informatica centraal staat. Het mag een individueel of een groepswerkstuk zijn gesichtserkennungen. Voorwaarde is dat het PWS is afgerond tussen september 2015 en maart 2016. Het prijzengeld van € 1.000,- wordt verdeeld over de categorieën HAVO en VWO tetris for free for pc. De 3i Award staat niet alleen goed op hun cv, maar levert ook een geldprijs op!

    Tijdens de Informatica Inspiratiedag op 20 april mogen de genomineerden hun PWS presenteren en meedingen naar de prijzen alle titel herunterladen iphone. Dan worden ook de winnaars bekend gemaakt. De komende maand kunnen leerlingen zich aanmelden, de uiterste inzenddatum is zaterdag 12 maart. Kijk op de website voor nadere informatie app viber for free. Daar kunnen leerlingen zich ook aanmelden.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75