• 29 november 2013
  • Binnengekomen persbericht
    Vandaag presenteert Handshakers het werkboek van het nieuwe kleutervolgsysteem Mímir op basisschool De Moespot in Tiel hochladen und herunterladen. Als de ontwikkeling van de leerlingen in kaart gebracht wordt, kan gemakkelijk op die ontwikkelingen ingespeeld worden. Dat was het idee van Laura Vink, leerkracht van groep 1 en 2, om de kwaliteit van het kleuteronderwijs te verbeteren ich kann fifa 19 nicht downloaden.

    Het werkboek Mímir bevat doelstellingen voor zes ontwikkelingsgebieden van kinderen. Tien jaar ervaring, overleg met collega’s en onderzoek in bestaande kennis zijn de basis van Mímir office 365 student kostenlos herunterladen. De bezigheden van iedere kleuter wordt gedocumenteerd in een logboek waarbij wekelijks naar de zes ontwikkelings-gebieden gekeken wordt. Zo komt de gehele ontwikkeling van het kind actueel in beeld bij de leerkracht en kan deze het onderwijs aan laten sluiten bij de individuele mogelijkheden en behoeften winmail.dat kostenlos download. Ook wordt de voorbereidingstijd op oudergesprekken flink verkort en is de verantwoording aan de onderwijsinspectie makkelijker.

    Met ondersteuning van Aad van Duuren, de ICT-man van OPO-R, is een werkbaar Excelbestand opgebouwd herunterladen. Na een kennismaking met Handshakers uit Zaltbommel is een versnelling gekomen in de ontwikkeling herunterladen. Het resultaat zover is een zeer toegankelijk en breed inzetbaar kleutervolgsysteem. Het eerste tastbare product is het handboek Kleutervolgsysteem Mímir download amazon music pc music music. Passend bij het handboek kleutervolgsysteem Mímir wordt een online registratieprogramma gebouwd. Handshakers streeft ernaar om deze online omgeving begin januari te lanceren simcity 2013 download kostenlos vollversion deutsch.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75