• 28 november 2013
 • In dit platformartikel geeft trendwatcher Remco Bron 7 redenen om Reddit in het onderwijs te gebruiken counter strike german. Natuurlijk staat de sociale link site vol grappige en interessante links naar alles van wereldnieuws naar artikelen over technologie en de leukste afbeeldingen, gifs en noem zo maar op all notes for free. Wat je misschien niet direct achter Reddit zoekt zijn de links en afbeeldingen die gebruikt kunnen worden in het onderwijs. Toch zijn die er genoeg! Zeven voorbeelden van subreddits die prima in het onderwijs kunnen worden gebruikt music for free online.

  1. Awwducational
  Leuke, lieve en dierbare foto’s van dieren gekoppeld aan een feit over dat dier of over het soort jaumo app. Voor ieder feit staat genoemd of het waar of niet waar ook vaak discussies over ontstaan. De foto boven dit artikel komt ook uit deze subreddit.

  2 dumb ways to die herunterladen. MapPorn
  Een wat suggestieve naam voor een interessante Reddit pagina die links bevat naar een aantal bijzonder intrigerende topografische kaarten vaak met interessante extra data apps downloaden op windows 10. Maar niet alleen kaarten van de wereld, ook kaarten uit literatuur of pop culutur komen voorbij zoals van Lord of the Rings of Harry Potter.

  3 formular equidenpass. Chemical Reaction Gifs
  Een verzameling GIF plaatjes (bewegende beelden) van allerlei verschillende chemische en scheikundige reacties en experimenten gta 5 for pc. Handige is dat een GIF meestal in een loop loopt waardoor gemakkelijk de reactie keer op keer kan bekijken.

  4. Physics Gifs
  Vergelijkbaar met Chemical Reaction Gifs maar dan een verzameling GIF plaatjes van allerlei natuurkundige verschijnselen en experimenten farming simulator 17 herunterladen.

  5. Today I Learned
  Een zeer goed bezochte en interessante Reddit pagina met feiten of wetenswaardigheden die iemand opeens heeft ontdekt herunterladen. Hier vind je bijzondere feiten en de antwoorden (bronvermelding is verplicht) maar ook interessante discussies die hierover worden gevoerd.

  6. You Should Know
  Is vergelijkbaar met Today I Learned maar meer gericht op feiten die mensen niet zojuist hebben ontdekt maar die iedereen echt zou moeten weten.

  7. Education
  Deze Reddit pagina is voor docenten en stakeholders in het onderwijs. Ondanks dat het vooral Amerikanen zijn die hier berichten plaatsen en discussies voeren is het de moeite waard om te lezen en bekijken.

  Let op! Reddit is niet voor iedereen

  remcobronReddit is een zeer open netwerk van links naar allerlei content, dus ook dingen waar je liever leerlingen niet aan wil blootstellen. Dergelijke links zijn wel altijd voorzien van de waarschuwing NSFW (Not Safe For Work) en subreddits die dit soort content bevatten tonen ook een waarschuwing maar het is wel raadzaam hier rekening mee te houden!

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75