• 28 mei 2015
  • Deze week is de nieuwe Vives verschenen, het laatste nummer van dit schooljaar met als thema Samen Werken, samen leren Download kinderlieder for free.

    Een preview door Marcel Kesselring:
    In de vorige VIVES zette Karin Wintersde lerende leraar” centraal teamviewer 14 kostenlos herunterladen. Echter, alleen is maar alleen. Leren we samen niet meer? Binnen scholen is heel veel kennis en ervaring beschikbaar, de kunst is om deze zichtbaar te maken video from website mac. Elkaar versterken door samen te werken, maakt het leven rijker en onderwijs beter. Niet alleen binnen de muren van de school maar juist buiten kijken is iets dat steeds meer gebeurt maar nog veel vaker kan skype kostenlos downloaden deutsch. Gelukkig zijn er veel leraren die over het hek durven heen te kijken en volop kennis met elkaar delen. Deze VIVES is een ode aan deze leraren en schoolleiders die sims free play herunterladen.

    We hebben verschillende voorbeelden van leernetwerken verzameld van diverse pluimages, van jong tot oud, van lokaal tot landelijk, van gewoon tot gewoon speciaal tax program 2019. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel tips over samenwerkingstools en apps om mee samen te kunnen werken, want je hoeft natuurlijk niet fysiek bij elkaar te zijn om gezamenlijk iets moois te bouwen of om met elkaar een stevige inhoudelijke dialoog te voeren over het onderwijs aktuelle songs kostenlosen.

    Waarom wachten op een initiatief van jouw schoolleiding? Waarom organiseer je zelf niet jouw samenwerking met collega’s? Al eens gedacht aan een MeetUp herunterladen? TeachMeet? Of edcamp? Start vandaag! Do-It-Yourself! Hoe? Blijven lezen en kom in actie!

    Het maken een VIVES is telkens weer een co-creatie proces van hoofdredacteuren, redacteuren, auteurs, vormgevers, waar we continue met elkaar leren en steeds weer proberen de lat net ietsje hoger te leggen met als grote voldoening een gedrukt exemplaar op jullie deurmat adblock plus download kostenlos. Het clubblad van onze vrienden waar we graag inzichten delen, naar luisteren en leuke dingen voor willen organiseren.

    Het eerste jaar van Karin’s en mijn hoofdredacteurschap (Marcel Kesselring) zit er op download firefox several links. Met veel plezier kijken wij terug op onze samenwerking met jullie! Wij gaan door met VIVES Magazine en willen er komend schooljaar nog meer een clubblad van gaan maken, en meer ontmoetingen organiseren voor onze VIVES vrienden, misschien wel in ons clubhuis.

    Voor een tientje blijf je ons vriendje! 😉

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75