• 29 mei 2015
 • De Reisgids Digitaal Leermateriaal is een praktische wegwijzer met bronnen, werkvormen, tools en rolmodellen voor digitaal leermateriaal in de dagelijkse onderwijspraktijk cod mw nur warzone herunterladen. Het is een hybride, crossmediale publicatie: boek, website en webapp.

  De Reisgids Digitaal Leermateriaal wil docenten en ouders in het Basis (Funderend) en Voortgezet (secundair) Onderwijs in het Nederlands taalgebied (Nederland, Vlaanderen, Curaçao, Aruba, Caribisch Nederland en Suriname) een wegwijzer bieden naar bronnen voor digitaal leermateriaal videos kostenlos herunterladen handy. Daarbij handreikingen voor didactisch omgaan met digitaal leermateriaal, zoals een overzicht en beschrijving van didactische werkvormen. Ook handreikingen voor het zelf maken en arrangeren van digitaal leermateriaal, gebaseerd op beschikbare tools/applicaties, maken deel uit van het project. Download excel for windows 7 for free.

  De content van de reisgids is samengesteld op basis van Wisdom of the Crowd (dezelfde aanpak als voor BoekTweePuntNul) download all albums.

  OPROEP:
  Voor dit (kalender)jaar ligt de prioriteit van het initiatief  specifiek op de uitbreiding van de bronbeschrijvingen herunterladen. Dus wil jij ook een bijdrage leveren door het leveren van een bronbeschrijving ga dan naar de website en doe mee!

  RDLlogo-nieuw

  ReisgidsDigitaalLeermateriaal.org

   

  De Reisgids Digitaal Leermateriaal is een particulier initiatief, dat mogelijk gemaakt wordt door een aantal onderwijsorganisaties en vanuit het bedrijfsleven, de Reisgenoten van het project dutch oven recipes to. Op 2 april 2013 is de Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal opgericht.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75