• 2 juli 2014
  • De digitale leeromgeving Learnbeat is door het internationale GPI bekroond met een Comenius Edumedia zegel voor multimediale innovatie in het onderwijs fortnite kostenlosen ps4.

    Learnbeat is de digitale leeromgeving waar leerlingen gepersonaliseerde leerroutes kunnen volgen en alle lesmiddelen samenkomen zoals theorie, opdrachten, toetsen en resultaten autocad lt 2008 kostenlos deutsch. De helft van alle digitale scholen in Nederland werkt al met Learnbeat van Dedact. Meer dan 10.000 leerlingen uit het voortgezet onderwijs krijgen met Learnbeat gepersonaliseerd onderwijs aangeboden waardoor ze het maximale uit zichzelf kunnen halen das herunterladen von dateien englisch.

    Oprichter van Dedact Koen Strous: “We zijn enorm trots dat Learnbeat deze erkenning krijgt download bahn simulator for free in full. Met Learnbeat willen we bijdragen aan beter en efficiënter onderwijs, dat goed aansluit bij de eisen van de 21ste eeuw. Onze digitale producten zorgen voor meer inzicht in de voortgang van de individuele leerling herunterladen. Hierdoor kan de docent beter inspelen op de behoeften van de leerling en kan iedere leerling een gepersonaliseerde leerroute volgen. Al drie jaar werken docenten en leerlingen naar tevredenheid met onze producten en het is mooi dat we nu ook deze internationale waardering krijgenyoutube film as mp4.

    Het Duitse genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) reikt de Comenius Awards jaarlijks uit aan de makers van de meest innovatieve educatieve producten in heel Europa sven das schaf kostenlos downloaden vollversion. Voor meer informatie ga naar comenius-award.de

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75