• 2 mei 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Vanaf 7 mei a.s. kunnen middelbare scholieren hun wiskundekennis testen met de uitdagende 5 dagen durende social media game van StudySteps: Math World Heroes. Deze online game laat zien dat wiskunde overal aanwezig is, zelfs op plekken die je niet verwacht én stelt je wiskunde skills op de proef binnen de gevarieerde thema’s zoals social media, gadgets en muziek. Weet jij hoe snel je rijk kan worden met jouw eigen single of hoeveel tijd je besteedt aan het lezen van je whatsapp-berichten? Doe mee aan de game en maak kans op een iPad Air, iPhone 5C of een Macbook Air!

    Math World Heroes is een online game van StudySteps, de persoonlijke online wiskunde trainer voor havo en vwo-leerlingen in de onderbouw. De game bestaat uit vijf levels die in vijf dagen voltooid moeten worden. Scholieren kunnen hun score verhogen door vrienden uit te nodigen, deel te nemen aan de team challenge en easter eggs in de game te vinden. Via Twitter, Facebook en Instagram verzamelen de leerlingen aanwijzingen, waarmee bonuspunten verdiend kunnen worden. De wiskundehelden met de hoogste scores maken kans op een iPad Air, iPhone 5C of een Macbook Air!

    Heb jij niet gewonnen in de 1e ronde? Wil je jouw eigen score verbeteren of deze leuke game nogmaals spelen? Dat kan! Je kunt de game in totaal 3 keer spelen. Woensdag 14 mei en 21 mei zijn er nieuwe rondes en nieuwe kansen!

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75