• 8 september 2016
  • Social media spelen inmiddels een grote rol in het onderwijsdebat. Met de prijs voor het beste onderwijsblog wil de Onderwijsraad de kwaliteit van het publieke debat over onderwijs via sociale media bevorderen google drive app multiple files. Voor de prijs komen in aanmerking Nederlandstalige blogposts, podcasts of vodcasts van mensen uit het onderwijsveld (leerkrachten / docenten, onderwijsbeleidsmakers, onderwijsadviseurs enzovoorts), afkomstig uit alle sectoren van het veld, vanaf PO tot en met het HO download hp officejet 6700 premium driver.

    De prijs bestaat uit een kunstwerk van Christine van der Ree en een geldbedrag van 1.500 euro. De jury bestaat (vooralsnog) uit: Margreet van den Berg (adviseur/projectmanager ICT en onderwijs), Emmanuel Naaijkens (zelfstandig onderwijsjournalist), Richard Toes (voorzitter CvB Wartburgcollege in Rotterdam en Dordrecht, lid Onderwijsraad) Download geometry dash full version for free. Een vierde zetel zal worden ingenomen door een lid van de Lerarenkamer, het verband van Leraren van het Jaar film downloaden facebook.

    De inzendingstermijn loopt van 1 september tot en 15 oktober 2016. Begin december 2016 worden de nominaties bekendgemaakt; de bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de middag van vrijdag 27 januari 2017, tijdens de NOT in de Utrechtse Jaarbeurs download photos from the cloud.

    Nadere informatie over de criteria en de wijze van inzenden is te vinden op onderwijsjournalistiek.nl/blogprijs herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75