• 23 februari 2017
 • Binnengekomen bericht:
  Miljoenen kinderen over de hele wereld gebruiken dagelijks apps en games, maar hebben geen idee hoe dit werkt songs kostenlos downloaden. Dat is zorgwekkend, want in een wereld die in toenemende mate om software en technologie draait, zijn kennis van technologie en programmeren onmisbare vaardigheden instagram stories. Het is dus alsof we onze kinderen leren lezen, zonder dat ze weten hoe ze moeten schrijven.

  Leerzame projecten
  Gelukkig is er ook goed nieuws, want leren programmeren en omgaan met technologie is helemaal niet zo ingewikkeld als vaak wordt gedacht itunes serien herunterladen. Om het nóg iets makkelijker te maken, presenteren Vives en Bendoo Box met trots Educatief met Arduino: een fantastische knutseldoos waarmee kinderen in een handomdraai prachtige projecten zelf kunnen maken en programmeren herunterladen. Het pakket bevat de Arduino-microcontroller (de ‘motor’ achter de projecten) en daarnaast alles wat nodig is om spannende en leerzame projecten in elkaar te knutselen liebes bilder kostenlos herunterladen.

  Naast de hardware bevat Educatief met Arduino een handleiding voor leerkrachten en vijf opdrachtkaarten, ontworpen door Pauline Maas (Stichting CodeKlas), met duidelijke uitleg en beeld zdf videos zum herunterladen. Met deze kaarten maken kinderen bijvoorbeeld een verkeerslicht, een kleine piano of een écht werkend alarm.

  Educatief met Arduino, met uitgebreid lesmateriaal voor kinderen én leerkrachten kost slechts € 49,- inclusief btw hvv ticket herunterladen. Bestelt u meerdere exemplaren, bijvoorbeeld voor de hele school, dan gelden interessante kortingen.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75