• 17 september 2013
 • Welke juf of meester laat het beste zien hoe je een onderwerp in een artikel aan kinderen uitlegt? Die juf of meester maakt dan kans op een mooie prijs in de SuperSchrijfWedstrijd 2013 van WikiKids gut 1 herunterladen.

  Dit jaar organiseert WikiKids de SuperSchrijfWedstrijd voor juffen en meesters zoo tycoon 1 herunterladen. De wedstrijd loopt van 1 september tot 15 november en voor de winnaars zijn er mooie prijzen te verdienen.

  Om kans te maken op de prijzen, schrijf je één artikel (of meer) op WikiKids dat voldoet aan alle eisen microsoft office testversion kostenlos herunterladen. Op de wedstrijdpagina staat precies uitgelegd waar het artikel aan moet voldoen. Belangrijkste regel is dat het artikel geschikt is voor leerlingen van het primair onderwijs (groep 5 tot en met 8) spielfilme herunterladen.

  Er zijn drie prijzen te verdelen. De eerste prijs bestaat uit een waardebon van 150 euro dat naar eigen inzicht mag worden besteed. De tweede prijs is een waardebon van 100 euro en de derde prijs een waardebon van 75 euro likeing film. De drie winnende artikelen worden bovendien artikel van de week en komen daardoor prominent op de voorkant van WikiKids te staan.

  Achtergrondinformatie over WikiKids
  WikiKids is de Nederlandstalige internet-encyclopedie voor en door kinderen powershell. Iedereen kan bijdragen aan WikiKids. Inmiddels kun je er ruim 13.000 artikelen en bijna 10.000 plaatjes vinden. Allemaal gratis te gebruiken.

  WikiKids bestaat al sinds 2006 disney plusen android. WikiKids is bedacht omdat veel informatie op Wikipedia te moeilijk is beschreven voor leerlingen van het basisonderwijs. Stichting WikiKids is verantwoordelijk voor de voortgang van WikiKids word herunterladen uni kassel. WikiKids wordt ondersteund door Kennisnet. In voorgaande jaren organiseerde WikiKids ook schrijfwedstrijden. Toen was de doelgroep kinderen. Dit jaar is het voor het eerst dat er een schrijfwedstrijd komt voor juffen en meesters downloaden deezer app.

  WikiKids is gericht op gebruik in het onderwijs. Daarom is er voor een leraren een Leerkrachtportaal met achtergrondinformatie en praktische tips babbel alle vokabeln herunterladen. Kinderen kunnen via het Kidsportaal direct aan de slag.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75