• 16 september 2013
 • Open Source verbindende factor digitalisering onderwijs

  Vanaf 2015 stopt de overheid met het financieren van schoolmateriaal en zal deze last worden verlegd naar de ouders hoe netflix serie downloaden op laptop. Samen met het verhogen van het collegegeld en het beperken van de studiefinanciering komt er veel financiële druk op de ouders van studerende kinderen te staan bilder herunterladen von instagram. Dit is een belangrijke reden om een alternatief te bieden voor de manier waarop onderwijs wordt aangeboden. Daarom sluit Perceptum zich in woord en daad aan bij de Open Source gemeenschap herunterladen.

  Open Source gemeenschap
  Steeds meer mensen en organisaties delen hoogwaardige kennis, waardoor open online content tot stand komt download icloud app. Van nature gebruiken en hergebruiken mensen kennis en informatie om zo een beter overzicht te krijgen. Ook onderzoek wijst uit dat in meer transparante omgevingen betere besluiten worden genomen, omdat de informatieverschillen worden geminimaliseerd mit curl downloaden. Open Source gemeenschappen benutten de mogelijkheid tot transparantie die het internet biedt en bewijzen daardoor betere diensten te kunnen ontwikkelen avery zweckform unit rental contract 2873 free of charge. Kennis en informatie wordt op grote schaal gedeeld en gedistribueerd. Met initiatieven zoals Creative Commons wordt deze ontwikkeling nu ook in banen geleid free mp4 player.

  Onderwijs moet mee op de Open Source golf
  Inmiddels is deze trend ook zichtbaar in het onderwijsland; steeds vaker maken ontwikkelaars hun software vrij toegankelijk kegelspiel kostenlos herunterladen. Zo heeft Google software ontwikkeld waarmee individuen en organisaties hun eigen vakken kunnen maken (met de toepasselijke naam Coursebuilder). Wij zien nog meer potentie in de toekomst van online leren download antivirus program for free. Het (her)gebruiken van online onderwijs materiaal lijkt hierdoor een logische stap.

  Perceptum
  Wij willen onderwijs verder ontwikkelen door samen te werken met bestaande instellingen youtube videos als video herunterladen. Wij willen graag verder bouwen op de huidige Open Source platforms en deze naar een hoger niveau brengen. Perceptum kan ervoor zorgen dat je een bestaande course kunt kopiëren en naar eigen smaak kunt herinrichten. Zo kan er, op basis van een degelijke Open Source Software, maatwerk worden geleverd aan instellingen en bedrijven.

  Wanneer deze platforms op de juiste manier worden geïntegreerd in het onderwijs, zullen leerlingen minder lesboeken nodig hebben. Door open en online materiaal kan onderwijs betaalbaar blijven. Op deze manier zullen meer leerlingen financieel onafhankelijk zijn en in staat zijn om verder te studeren en zich te kunnen ontwikkelen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75