• 30 juni 2014
 • Binnengekomen persbericht
  Brede School St. Martinus in Zevenaar is de winnaar geworden van de Win een Complete Classroom Makeover wedstrijd van Acer dropbox mehrere bilder herunterladen iphone. De prijs met een totale waarde van € 15.000 – werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op school overhandigd door Marc Pauly, directeur Acer Benelux gratis aufbauspieleen.

  Begin dit jaar heeft Acer de Win een Complete Classroom Makeover wedstrijd uitgeschreven. Scholen in Nederland maakten daarbij een kans op een compleet ingerichte klas met Acerhardware ter waarde van € 15.000 door op een originele manier uit te leggen waarom hun klas een Complete Classroom Makeover verdiende i tunes downloaden kostenlos. Uit de 72 aanmeldingen werd de inzending van klas 5 en 6 van Brede School St. Martinus als winnaar uitgekozen. De winnende inzending is te zien op het Acer YouTube kanaal Download pc games for vista for free.

  Foto_uitreiking Acer Complete Classroom Makeover

  Als winnaar van de Acer Complete Classroom Makeover krijgt de Brede School St Download icloud for windows 7. Martinus de beschikking over 30 Acer TravelMate B115 laptops met touch scherm, 3 Aspire Z3-610 All-in-One PC’s met touch-scherm en toetsenbord voor de leerlingen, plus een Acer TravelMate X313  convertible notebook/tablet met extra 27” touch monitor voor de leerkracht youtube videos legalen kostenlos. Met de  meegeleverde Acer Classroom Manager software is de leerkracht in staat vanaf zijn of haar eigen computer grip te houden op de computeractiviteiten van de leerlingen en ze interactief te begeleiden en te ondersteunen download tiktok videos without watermark. Daarnaast biedt Acer Classroom Manager veel praktische functies voor het beheer en efficiënt gebruik van de computer-voorzieningen, de planning van lesactiviteiten en het testen en beoordelen van leerlingen herunterladen.

  Over Acer
  Acer, opgericht in 1976, is een hardware + software + services bedrijf dat zich heeft toegelegd op onderzoek, design, marketing, sales en support van innovatieve producten om het dagelijks leven van mensen te ondersteunen dj sets download kostenlos. Het productaanbod van Acer bestaat uit pc’s, beeldschermen, projectoren, servers, tablets en smartphones – tools die onze klanten nodig hebben om buiten de grenzen te verkennen en meer te ervaren download snapchat via google. Acer heeft 7.400 mensen in dienst en is wereldwijd de nummer 4 voor pc’s (IDC 2013). De omzet voor 2013 was US$ 12,02 miljard. Kijk voor meer informatie op acer.com.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75